Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
donirat će novac osoblju

Igrači Barcelone pristali na rezanje plaće, Messi javno prozvao "određene" klupske osobe: "Pokušali nas ocrniti"

Lionel Messi službenim je priopćenjem za javnost potvrdio da su igrači pristali smanjiti plaće za 70 posto, ali je i prozvao određene osobe u klubu kojima je cilj bio ocrniti igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi i Barcelona zajedničkim su priopćenjima za javnost potvrdili da je pao dogovor između kluba i igrača o rezanju plaća za vrijeme trajanja stanke zbog koronavirusa. Igrači su pristali na više od 70 posto smanjenje plaće tijekom stanke.

Kao posljedica toga klub će lakše prebroditi financijsku krizu koja će nastati zbog pandemije spomenutog virusa, ali će omogućiti i klupskom osoblju, koje ima znatno manje plaće i zavisi od posla u klubu, da i dalje dobivaju punu plaću.

gol expired Mbappe odabrao svoju idealnu momčad i oduševio: Čitatelji Marce izabrali ga ispred Brazilca Ronalda i Cantone divider

"Vrijeme je da potvrdimo kako ćemo, uz pristanak na smanjenje plaće za 70 posto, donirati novac klubu kako bi zaposlenici i dalje imali svoju punu plaću dok traje ova situacija. Od početka smo bili za smanjenje plaća jer savršeno razumijemo situaciju u kojoj se našao cijeli svijet. Zato nas je i iznenadilo da nas određeni ljudi u klubu pokušavaju staviti pod pritisak i ocrniti u javnosti zbog nečega što smo ionako namjeravali napraviti od početka. Svi mi igrači razmišljamo samo o dobrobiti kluba", napisao je Messi u službenom priopćenju.

gol expired Mike Tyson konačno progovorio o incidentu u kojem je njegov tigar odgrizao ruku djevojci: "Nisam mogao vjerovati" divider

Nakon svega 20 minuta stigla je i obavijest iz Barcelone.

"Što se tiče prve momčadi, plaće će biti manje za više od inicijalnih 70 posto koliko je bilo predloženo u startu. Dodatni doprinos igrača omogućit će našim zaposlenicima da primaju punu plaću", stoji između ostalog u priopćenju katalonskog diva.

Čini se da je konačno završena problematika rezanja plaća u Barceloni, te se sada mogu okrenuti pripremama za eventualni nastavak sezone.

gol expired Mourinho izabrao najboljih 11 koje je vodio: Samo jedan iz ''onog'' Intera, samo dvojica iz Reala divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider