FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio sam glup"

Mike Tyson konačno progovorio o incidentu u kojem je njegov tigar odgrizao ruku djevojci: "Nisam mogao vjerovati"

Mike Tyson dobio je ideju 90-ih godina prošlog stoljeća da bi umjesto Ferrarija mogao nabaviti tri egzotične životinje - tigrove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mike Tyson radio je svakakve gluposti na vrhuncu svoje slave i moći, financijske prije svega. Jedna od luđih ideja bila je ona da u kući drži egzotične životinje, konkretnije tigrove. U jednom trenutku imao je čak tri tigra, a kako je jedan odgrizao ruku djevojci koja je provalila na njegovo imanje, otkrio je reperu Fat Joeu.

* Je li istina da je tvoj tigar preskočio ogradu i odgrizao ruku susjedu?

gol expired Pa tko ne bi u ovakav zatvor? Pojavila se snimka Ronaldinha u akciji divider

"Ne, ne, ne, nije se tako dogodilo. Jedna djevojka preskočila je ogradu, ušla na moje imanje i ušla u njihovu nastambu kako bi se igrala s njima. Tigar nije znao tko je ta djevojka i dogodila se velika nesreća. Kada sam vidio u kakvom je stanju ruka te djevojke, dao sam joj 250 tisuća dolara jer joj je ruka bila sje**na. Nisam mogao vjerovati što tigar može napraviti ljudskom mesu", ispričao je Tyson pa priznao da je napravio pogrešku.

"Tada sam bio glup. Nema šanse da se te mačke istreniraju i pripitome do kraja. Ubit će vas slučajno, iako to ne žele. Prejake su i nisu toga svjesne. Kada se igrate s njima i ako samo malo jače udarite, one će vratiti i ubiti vas", kazao je Iron Mike, koji je otkrio kako je došlo do toga da ima tigrove na imanju.

gol expired Stipe Miočić iznenadio i oduševio fanove urnebesnom objavom: "Exotic Stipe 2020" divider

"Razgovarao sam s prijateljem u zatvoru koji je rekao da mu jedan drugi čovjek duguje novac koji ne može vratiti, ali da zato ima životinje koje će tražiti u zamjenu. Pitao sam ga kakve i među ostalima je spomenuo lavove i tigrove. Pomislio sam si da bi to bilo puno više kul od Ferrarija u garaži. Tražio sam ga da mi nabavi dva tigra za nekoliko mjeseci kada izađem iz zatvora. Kada sam se vratio kući, dočekala su me dva mlada tigra", prisjetio se Tyson.

To je još jedno u nizu bizarnih priznanja u posljednjih mjesec dana koje je Tyson imao.

MIKE TYSON SE BORI I IGRA S TIGROM

gol expired Novo sočno priznanje nekoć najopakijeg čovjeka na svijetu: Tyson progovorio o burnim tulumima i orgijama divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider