Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevski par

Madrid i cijela Španjolska bruje: Evo s kakvom je bombom Mbappe u ljubavnoj vezi

Kylian Mbappe sljedeće bi sezone trebao igrati u Realu, a u Madridu je pukla priča da je odnedavno u ljubavnoj vezi s poznatom španjolskom pjevačicom Lolom Indigo.

Lola Indigo (Foto: Instagram)

Madridski mediji tvrde da je Kylian Mbappe sve dogovorio s Florentinom Perezom i da je već stavio potpis na predugovor s Real Madridom. To bi trebalo značiti da francuski napadač definitivno prelazi u Kraljevski klub po završetku sezone.

Fran Jović je sudio Varaždin - Hajduk Procurila snimka iz VAR sobe: Sudac je rekao da nema tu ništa pa poništio Hajduku gol za pobjedu!? divider

Čini se da je Mbappe započeo pripreme za život u španjolskoj metropoli i na intimnom planu. Spekulira se da je odnedavno u ljubavnoj vezi s atraktivnom španjolskom pjevačicom i plesačicom Lolom Indigo (31). Glasine su se počele širiti kada je Mbappe počeo pratiti Lolu na društvenim mrežama.

Kylian Mbappe Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Španjolski žuti tisak tvrdi da imaju saznanja kako je romansa stvarna i da se sve više učvršćuje. Ističu da je Mbappe u društvu bliskog prijatelja Achrafa Hakimija prošli tjedan posjetio Barcelonu upravo zbog latino-pop pjevačice čiji je uspon počeo nakon što je 2017. sudjelovala u popularnom realityju Operacion Triunfo na jednoj od španjolskih televizija.

Mbappe u ljubavnoj vezi s atraktivnom španjolskom pjevačicom Lolom Indigo

Iako Mbappe ima 112 milijuna pratitelja na Instagramu, on prati samo 412 ljudi, među kojima je i Lola, koja je također među milijunima Mbappeovih pratitelja.

Lola je rođena Madriđanka i upravo planira kako će ispuniti Santiago Bernabeu, a na kojem bi trebala nastupiti sljedeće godine. Na istom stadionu od sljedeće sezone trebao bi nastupati i Mbappe, pa neće imati potrebu koristiti privatni zrakoplov za putovanja iz Pariza.

Dani Alves Barcelona uklonila Danija Alvesa s popisa legendi divider

Lola Indigo zapravo se zove Miriam Doblas. Rođena je u Madridu 1992., ali je odrasla u andaluškom gradiću Huetor Tajar, koji se nalazi u blizini Granade. Počela je u svijetu zabave kao plesačica i nastavila raditi u Kini i Los Angelesu zajedno s poznatim izvođačima Miguelom Boseom, Enriqueom Iglesiasom, Martom Sanchez i Chrisom Brownom.

Kraljevski par

Godine 2010. sudjelovala je u Talent Fama Revolutionu, koji je tada emitirao Cuatro. A 2017. prošla je kroz Operacion Triunfo s umjetničkim imenom Mimi Doblas, iako s malo uspjeha jer je bila prva izbačena.

Ali natjecanje joj je otvorilo vrata slave objavljivanjem njezinog prvog hita „Ya no Quiero ná“, koji je reproduciran gotovo deset milijuna puta na Spotifyju. Video spot već ima sedamdeset milijuna pregleda na YouTubeu.

Dominik Dabić VIDEO Hrvat iz Njemačke zabio najbolji gol koji ćete vidjeti ove sezone, čudo nad čudima! divider

Natjecala se i u emisiji „Tu cara me sona“ na Anteni 3, gdje je bila četvrta. Do sada su je povezivali sa španjolskim pjevačem Marcom Seguijem. Kada su joj mediji povezali s Mbappeom, popularnost joj je nagla narasla. Španjolski žuti tisak trlja ruke. Nema sumnje da će celebrity par puniti naslovnice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider