Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslušajte ovo

Procurila snimka iz VAR sobe: Sudac je rekao da nema tu ništa pa poništio Hajduku gol za pobjedu!?

Varaždin i Hajduk ove su subote remizirali u sklopu 24. kola SuperSport HNL-a.

Fran Jović je sudio Varaždin - Hajduk (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Puno prašine podiglo se zbog suđenja Frana Jovića i odluka njega i njegovih kolega iz VAR sobe, Ante Čuljka i Ante Marića na utakmici Varaždin - Hajduk.

Sporno je bilo nekoliko situacija. Prva, je li bio prekršaj na Marku Livaji uoči pogotka Varaždina za 1:0, zatim je li trebao biti dosuđen jedanaesterac za Splićane zbog igranja rukom Antonija Boršića u šesnaestercu domaćina te u konačnici zbog čega je poništen pogodak Livaje za 1:2, odnosno je li zaista tom golu prethodilo zaleđe.

S druge strane, Varaždinci su se bunili na nedosuđeni žuti karton Zvonimiru Šarliji zbog hvatanja lopte rukom u njihovom šesnaesteercu u ranoj fazi utakmice. Također, neki su se pitali i je li prestrogo dosuđen drugi žuti Marku Dabri.

Nakon što je Hajduk zabio za preokret, sudac Jović konzultirao se s VAR sobom oko možebitnog zaleđa.

Taj razgovor između glavnog i VAR suca obično nemamo prilike vidjeti, ali ovog je puta Dalmatinski portal došao u posjed ekskluzivne snimke razgovora između Jovića i Čuljka.

Čuljak i netko oko njega u VAR sobi prvo komentiraju, očito gledajući jednu snimku, kako tu nema ništa, a potom kod daljnjeg gledanja snimki Čuljak rezolutno poručuje: "Fran, zaleđe".

Nažalost, u TV prijenosu nismo mogli vidjeti niti jednu snimku iz VAR sobe koja bi jasno pokazala kako se radilo o zaleđu.

Snimku možete poslušati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider