Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda drugi put

Hladan tuš za Real ravno iz usta Mbappea: Najveća želja Zidanea prekinula kalkulacije

Kylian Mbappe javno je objavio kako ostaje u Parizu i sljedeće sezone.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Do dolaska bogatih katarskih šeika, Paris St-Germain samo je dva puta osvajao naslove prvaka u Francuskoj. No u zadnjih sedam sezona PSG je čak šest puta osvojio Ligue 1.

Jučer je osigurao svoj osmi naslov prvaka, a na utakmici se vratio i Neymar kojeg mjesecima nije bilo zbog ozljede. U međuvremenu je PSG doživio još jedno europsko razočaranje i šokantno ispadanje od Manchester Uniteda u onoj čudnoj utakmici.

Neymar je putem oca već javno obznanio kako će i sljedeće godine trčati travnjakom Parka prinčeva u novom pohodu a Ligu prvaka. Sinoć je to nakon utakmice učinio i Kylian Mbappe, 20-godišnji svjetski prvak i vjerojatno budući osvajač Zlatne lopte.

''Ostajem u PSG-u'', rekao je za Canal +.

Nisu to riječi koje su željeli čuti na Santiago Bernabeuu. Mbappe je bio prva želja Zinedinea Zidanea.

''Ne gledam prema projektu Reala, ja sam dio projekta PSG-a. Drago mi je zbog Zidanea i njegovog povratka u Real, pratit ću ih kao poštovatelj.''

Prekinuo je mladi nogometaš tako sve kalkulacije koje smo čitali u francuskim i španjolskim medijima proteklih mjeseci. France Football najavio je kako će Real pokušati s 280 milijuna eura slomiti šeike, ali oni su odmah rekli kako ne žele prodavati svoje najveće zvijezde.

No ima vremena za Mbappea i Real. Tek mu je 20 godina, a ugovor mu ističe za tri godine. Madriđani se okreću drugim rješenjima. Eden Hazard navodno je sve riješio oko dolaska u Madrid, a u napad bi umjesto Mbappea trebao stići mladi srpski napadač Luka Jović.

Messi i njegova Antonella zajedno kao djeca: Pogledajte fotku kad su imali 11 godina Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider