Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon dva mjeseca...

Neymar se vratio na teren, a njegov otac otkrio gdje nastavlja karijeru: "Svi sanjaju o njemu"

Tata ponajboljeg nogometaša svijeta Neymara otkrio je veliku vijest za navijače PSG-a.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako su mnogi vjerovali da će Brazilac Neymar ovog ljeta napustiti redove PSG-a i vratiti se u Španjolsku (Barcelonu ili Real Madrid), to se ipak neće dogoditi. Potvrdu toga navijači PSG-a dobili su od najbližeg mogućeg izvora - Neymarovog tate.

"Neymar želi ostati u PSG-u i navijači mogu mirno spavati. Moj sin ne želi napustiti klub, želi ostati, vratiti se na travnjak i donijeti titule. Prije svega prvenstvo i Ligu prvaka", rekao je Neymar Senior, pa objasnio zbog čega onda ima toliko glasina oko njegovog odlaska.

"One će uvijek postojati. Ne možete u momčadi imati igrača poput Neymara, a da drugi klubovi ne sanjaju o njemu. Molim vas sve za mirnoću", rekao je Brazilčev otac.

Neymar se u četvrtak po prvi put vratio treninzima prve momčadi, nakon što je 23. siječnja zaradio novu ozljedu stopala u utakmici francuskog Kupa protiv Strasbourga. Brazilac se namjerava vratiti na travnjak 27. travnja, u susretu protiv Rennesa.

Povratak na samom kraju prvenstva, kada će PSG već biti prvak Francuske, važan je za Neymara kako bi zaigrao malo natjecateljskog nogometa, prije Copa Americe kojoj će Brazil biti domaćin od 14. lipnja do 7. srpnja.

Neymar (Foto: AFP) PSG u strahu, Neymar u suzama napustio travnjak: Obnovio ozljedu zbog koje je lani operiran divider

Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Neymar sletio u Madrid, a tamo su već Ronaldo i Messi: Hoće li biti tajnog sastanka? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider