Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odmah krenula priča

Neymar sletio u Madrid, a tamo su već Ronaldo i Messi: Hoće li biti tajnog sastanka?

Neymar, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo ponovno su zajedno u Madridu.

Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar u Madridu! Zvuči kao znanstvena fantastika, ali to je trenutna situacija u glavnom gradu Španjolske.

Ne, nisu sva trojica odlučila potpisati za Real ili Atletico Madrid, već su se sasvim slučajno našla u istom gradu, ali zbog sasvim drugih razloga.

Ozlijeđeni Neymar stigao je u Madrid snimati reklamu, Cristiano Ronaldo u Madridu je kako bi službeno otvorio svoj novi biznis (klinika za presađivanje kose), dok se Lionel Messi priprema s argentinskom reprezentacijom za prijateljske oglede protiv Venezuele na stadionu Wanda Metropolitano.

Njih trojica jedni su od najvećih nogometnih "magneta" današnjice među navijačima, koji su sigurno izvan sebe znajući da su trenutno u gradu sva trojica, iako jedino Messi još igra u španjolskom prvenstvu.

Kad je Neymar u pitanju, odmah su počele priče o tome hoće li možda obaviti kakav tajni sastanak s Florentinom Perezom. Jedino je on moguća meta u ovom trenutku. Mnogi bi htjeli da se u Real vrati i Cristiano Ronaldo, ali od toga neće biti ništa.

Brazilac je uvijek bio velika želja predsjednika Florentina Pereza, ali ne i novog starog trenera Zinedinea Zidanea, koji je protiv takve opcije. Očito smatra da bi mu Neymar donio više loših stvari nego dobrih.

Njegova želja za povratkom u Španjolsku je poznata, no pitanje je može li Real platiti cijenu koju traži PSG za svog napadača i je li Neymar vrijedan tolikog rizika.

Cristiano Ronaldo prošlog je ljeta napustio redove Kraljevskog kluba i otišao u Juventus. Njegov povratak u Madrid sigurno se neće dogoditi, ponajviše zbog toga što ima 34 godine te ugovor s Juveom do 2022. godine.

Messi je uvijek bio Realova tiha patnja, iako je isto tako oduvijek bilo jasno da od tog transfera nikad neće biti ništa. Messi je uvijek dolazio i uvijek će u Madrid dolaziti povremeno i isključivo "poslovno".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider