Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trenutak kad je sve počelo

Messi i njegova Antonella zajedno kao djeca: Pogledajte fotku kad su imali 11 godina

Lionel Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo znaju se još od malena.

Galerija Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP)

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Lionel Messi nije tipična zvijezda. Živi mirnim i povučenim životom kraj Barcelone okružen brojnim članovima obiteljima i prijateljima.

Otkad znamo za Messija, povezivali su ga samo s jednom djevojkom, današnjom suprugom Antonellom Roccuzzo s kojim ima trojicu sinova, Thiaga, Matea i Ciru.

Lionel i Antonella dolaze iz istog grada, argentinskog Rosarija, a znaju se od malena. Dokaz je tomu i fotografija koju je objavio argentinski dnevnik El Diario La Capital de Mar del Plata. Na njoj vidimo 11-godišnjeg Lea i 10-godišnju Antonellu na plaži u jedom argentinskom ljetovalištu u siječnju 1998. godine.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP) Poznati detalji Ronaldova odmora u Hrvatskoj, fanovi oduševljeni: "Najbolji je, ništa Messi" divider

Leo je tamo s Newell's Old Boysima stigao na jedan turnir, a na slobodan dan otišli su na plažu. Rođak od jednog od njegovih suigrača tamo je bio s obitelji, a jedna od djevojčica bila je i buduća supruga sjajnog argentinskog nogometaša.

Dvije godine kasnije Messi je preselio u Barcelonu, a nakon sedam godina Antonella je stigla za njim. Ostalo je povijest…
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider