Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
živi kao car

Poznati detalji Ronaldova odmora u Hrvatskoj, fanovi oduševljeni: "Najbolji je, ništa Messi"

Cristiano Ronaldo stigao je na odmor u Hrvatsku.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo u društvu djevojke Georgine i prijatelja odmara u Vili Šeherezadi - snimili smo ih na izlazu, poznati nogometaš nije bio raspoložen za razgovor, a njegovi tjelohranitelji pobrinuli su se da brzo uđe u vozilo.

Ronaldo je sinoć oko 23 sata sletio u Zračnu Luku Dubrovnik privatnim letom - tek nekoliko sati nakon slavlja u Torinu gdje je Juventus osigurao 35. naslov prvaka Italije, osmi za redom.

Vijest o tome kako jedna od najvećih nogometnih zvijezda Uskrs provodi u Dubrovniku oduševila je mnoge - i domaće i turiste.

''Messijev sam obožavatelj, ali priznajem Ronaldu da je veliki igrač''

''Da, volio bih ga vidjeti. Ronaldo je najbolji, ništa Messi'', smatra Marthon iz Francuske.

''Messijev sam obožavatelj naravno, ali priznajem Ronaldu da je također veliki igrač'', rekao je Nicolas iz Argentine.

''Neka se malo okupa ako mu nije hladno, uhvati boje, neka ostavi novaca i pošalje dobre vibre u svijet i neka svi dođu u Dubrovnik'', poručio je Dubrovčanin Jakov.

Messi i njegova Antonella zajedno kao djeca: Pogledajte fotku kad su imali 11 godina Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP) Lionel Messi i Antonella Roccuzzo (Foto: AFP)

Još prije 11 godina Ronaldo je u ekskluzivnom intervjuu za Novu TV govorio o svojem životu, uspjehu, ali i planetarnoj popularnosti.

''Nedostaje mi nekada otići u šoping, kino, hodati ulicom, a da me nitko ne prepoznaje, ali to je moj život'', rekao nam je tada.

Ronaldo u vili u kojoj su odsjele mnoge zvijezde

Zahvaljujući slavi može i boraviti u luksuzu koji nudi potpunu privatnost. Noćenje u dubrovačkoj Vili Šeherezadi stoji i do 50.000 kuna. Gosti ove vile bili su i Jamie Foxx, Elizabeth Taylor, Richard Burton i Sofia Loren.

''Dobiju apsolutnu uslugu, od posluge koja je prisutna u samoj vili, mogu imati i posebno svoga kuhara, batlera itd. Organizacija privatnih izleta brodovima, jedrilicama, sve što bi oni htjeli u Dubrovniku u okviru svoga odmora'', rekla je Romana Vlašić iz Turističke zajednice Dubrovnik.

A o Hrvatskoj i Dubrovniku Ronaldo je sigurno slušao od Modrića s kojim je igrao u Realu i Mandžukića s kojim igra u Juventusu. Pred Ronaldom je i veliko pitanje ostaje li u Juventusu iduće sezone ili ne - možda mu odmor u Hrvatskoj i ovaj pogled na Dubrovnik razbistre misli. Kako se šuška na jugu ostaje do utorka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider