Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pred komisijom za žalbe

Mbappe bi mogao dobiti pet utakmica suspenzije: Je li njegovo agresivno ponašanje opravdano?

Napadač PSG-a Kylian Mbappe odradio je jednu od tri utakmice suspenzije koje je dobio zbog crvenog kartona u prvenstvenom susretu protiv Nimesa, ali ta bi kazna mogla biti protegnuta na čak pet utakmica.

Kylian Mbappe (Screenshot Twitter)

19-godišnji Francuz zaradio je crveni karton na gostovanju kod Nimesa nakon što je reagirao na oštar prekršaj veznjaka Savaniera, koji je također zaradio isključenje. No Mbappe je prije toga pokazao agresivno ponašanje srušivši igrača Nimesa na pod.

Mbappe se u četvrtak pojavio pred povjerenstvom Francuskog nogometnog saveza kako bi dao svoju verziju događaja, koji bi ga mogao koštati kazne i pet utakmica. Naime, odvjetnik spomenutog Savaniera predao je zahtjev da se njegov postupak kazni s pet utakmica suspenzije.

Prema špekulacijama u francuskim medijima, Mbappe bi lako mogao vidjeti produljenje kazne. Povjerenstvo će donijeti presudu idućih dana.

Francuski reprezentativac izvorno je izjavio kako ne žali zbog odgurivanja Savaniera i da bi isto učinio protiv bilo kojeg drugog suparnika zbog tako grubog starta, iako je kasnije povukao svoje izjave.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider