Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi start i...

Juventus slavio protiv Intera, Ronaldo sretnim golom spasio De Ligta od uloge tragičara

Juventus je nakon 11-eraca slavio protiv Intera na International Champions Cupu.

Matthijs De Ligt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U kineskom Nanjingu, u sklopu International Champions Cupa, pripremnu utakmicu odigrali su talijanski rivali Inter i Juventus. Regularni dio susreta završio je bez pobjednika (1:1), a nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca slavio je Juventus.

Najskuplje ovoljetno pojačanje Juventusa Matthijs de Ligt neće po dobrome pamtiti svoj debi od prve minute u dresu Juventusa. To nije bio prvi nastup mladog Nizozemca u dresu Juventusa, ali je premijerni od prve minute.

Svega 10 minuta nakon početka susreta Inter je poveo zahvaljujući autogolu De Ligta, koji je dobro reagirao nakon ubačaja iz kuta, ali pred pogrešnim vratima. Sensi je ubacio loptu iz kornera, Gagliardini ju je glavom prenio u peterac Juventusa, a tamo je prvi na nju natrčao De Ligt i ugurao je u vlastitu mrežu.

Harry Kane (Foto: AFP) Kakva majstorija Kanea: U sudačkoj nadoknadi zabio s centra za pobjedu protiv Juventusa! divider

U tom trenutku Nizozemac je u dresu Juventusa kombinirano u dvije utakmice sakupio oko 40-ak minuta, a njegova je momčad u tom periodu primila tri gola, a jedan je njegovo djelo.

Debi je imao protiv Tottenhama, ušao je u igru u 63. minuti, a samo dvije minute kasnije Lucas Moura je zabio za 2:2. U posljednjim trenucima susreta Kane je zabio čudesan pogodak s centra za pobjedu Tottenhama.

Prvih 45 minuta svoje karijere u dresu Juventusa De Ligt neće pamtiti po dobrome. Na poluvremenu ga je zamjenio Turčin Demiral, koji je odradio sjajan posao u obrani, a Inter nije imao ozbiljnijih prilika u nastavku. 

Konačni rezultat u regularnom dijelu utakmice postavio je Cristiano Ronaldo iz slobodnog udarca u 68. minuti. Škriniar je skrenuo njegov udarac i ostavio rezervnog vratara Padellija bespomoćnim.

Na kraju je Juve odnio pobjedu nakon 11-eraca u kojima se istaknuo legendarni Gigi Buffon s dvije obrane.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider