Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juve i Man United odbijeni

Katalonci već slave: Barcelona osigurala još jedno veliko pojačanje

Čini se da talentirani stoper Ajaxa Matthijs de Ligt jedri prema Barceloni...

Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Traje nesmiljena licitacija europskih velikana za Matthijsa de Ligta, talentiranog Ajaxova stopera i nizozemskog reprezentativca.

Ajax je hit sezone, na korak je od plasmana u finale Lige prvaka, pa ne čudi što se veliki europski klubovi tuku za njegove igrače.

Mundo Deportivo piše kako je De Ligt pred vratima Camp Noua. Naime, Calciomercato je objavio informaciju kako je Ajaxov sportski direktor Marc Overmars odbio Juventusovu ponudu od 80 milijuna eura s riječima da se igrač već obećao Barceloni i da se to ne može promijeniti.

Barcelona sprema dva nova velika transfera kojima bi osigurala svijetlu budućnost Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Luka Jović (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) +1 Matthijs de Ligt (Foto: AFP)

Da bi to mogla biti istina, govori i najnovija informacija engleskih medija. 19-godišnji Nizozemac navodno je odbio ponudu Manchester Uniteda od 15 milijuna eura neto godišnje plaće.

Sve govori u prilog da će De Ligt poći stopama svojeg klupskog kolege Frankieja de Jonga koji je u zimskom prijelaznom roku sklopio dogovor s Barcelonom. De Jong na kraju sezone prelazi u Barcelonu, a Ajax će dobiti odštetu od 75 milijuna eura plus 11 varijabilnih.

Mudno piše da se delegacija Barcelone našla s predstavnicima igrača nakon utakmice Juventusa i Ajaxa u Torinu. Tu je navodno pao konačni dogovor. Spekulira se da će Barcelona isplatiti Ajaxu 80 milijuna eura plus bonuse.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider