Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očevid u tijeku

Zvijezda Manchester Uniteda uhićena zbog teških optužbi: Ronaldo i suigrači napravili gestu koja puno govori

Cristiano Ronaldo i druge zvijezde Manchester Uniteda prestale su pratiti Greenwooda na društvenim mrežama nakon optužbi za zlostavljanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood uhićen je pod sumnjom za silovanje i napad nakon optužbi na društvenim mrežama.

Engleska policija priopćila je da je upoznata s fotografijama i videozapisima na društvenim mrežama koje je objavila Greenwoodova djevojka Harriet Robson, a u kojima je otkrila da je bila fizički zlostavljana.

Engleski mediji pišu da se u policijskom izvješću potvrđuje da je uhićen muškarac u 20-im godinama pod sumnjom za silovanje i fizički napad. Također stoji da ostaje u pritvoru radi ispitivanja, a očevid je u tijeku.

gol expired Dinamo samljeo nemoćnu Rijeku, Osijek potpuno razočarao: Hajduk se nameće kao najveći konkurent Modrima divider

U Manchester Unitedu izvijestili su da se Greenwood neće vratiti treninzima i utakmicama do daljnjega.

U klubu s Old Trafforda podcrtali su da ne odobravaju nasilje bilo koje vrste te da su upoznati s optužbama na društvenim mrežama, ali neće davati daljnje komentare dok se ne utvrde činjenice.

Mason Greenwood još uvijek nije odgovorio na iznesene optužbe.

gol expired Procurile plaće najboljih rukometaša na svijetu: Hrvatska ima dvojicu među prvih deset divider

Ovaj 20-godišnji engleski nogometaš, koji je debitirao za United u ožujku 2019., potpisao je četverogodišnji ugovor u veljači 2021., nakon što je prošao Unitedovu omladinsku školu.

Zanimljivo je da su u međuvremenu Cristiano Ronaldo i druge zvijezde Manchester Uniteda prestale pratiti Greenwooda na društvenim mrežama. Očit znak da se nešto krupno događa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider