Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
kakva popularnost

Marko Livaja najtraženiji na Transfermarktu, iza njega Vinicius, Ronaldo pa Messi

Hajdukov nogometaš Marko Livaja prava je zvijezda ovih dana, ali ne samo zbog nogometnog umijeća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je pogotkom i asistencijom u derbiju na Maksimiru odveo svoj Hajduk do velike pobjede nad Dinamom, Marko Livaja je svoj status ikone među navijačima doveo do vrhunca. Hajduku je priređen spontani doček u Splitu, no tada su stvari krenule naopako za trenutačno najboljeg nogometaša u Hrvatskoj.

Livaja se ne jednom nego dvaput našao među navijačima koji su pjevali podrugljivu pjesmu o najvećem rivalu Dinamu, čemu se on pridružio, a danas u doba pametnih telefona i društvenih mreža takve stvari brzo izađu u javnost.

Zbog njega se čak Hajduk ispričao, a u derbiju poraženi Dinamo pak traži rigoroznu kaznu HNS-a, što se ipak vjerojatno neće dogoditi jer je u prošlosti slične stvari disciplinski sudac znao kažnjavati tek određenom novčanom svotom.

Livajin pogodak na Maksimiru

Kolika je pompa zavladala oko ovog nogometaša, možda najbolje govori sljedeći podatak. Marko Livaja je jučer i do jutros bio najtraženiji nogometaš na popularnoj stranici za vrijednosti nogometaša, Transfermarktu.

Iza Livaje je na drugom mjestu bio Realov Vinicius Junior, koji također igra u sjajnoj formi, dok su iza njih dvojice billi najpopularniji nogometaši svijeta, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Očito je kombinacija sjajne forme te nepotrebnog i nesretnog izbora slavljeničkih pjesama natjerala mnoge da jučer na Googleu potraže tko je Marko Livaja, a Transfermarkt je bio mjesto informiranja za velik broj ljudi.

Livaja je ove sezone u HNL-u zabio 12 pogodaka te upisao četiri asistencije u 16 nastupa, a ukupno je ove sezone za Hajduk zabio 16 golova u 20 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider