Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka li ga kazna?

Nova snimka, ista pjesma: Pojavila se još jedna snimka na kojoj Livaja pogrdno pjeva o Dinamu

Nakon pobjede u derbiju protiv Dinama na Maksimiru, navijači su priredili doček nogometašima Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su slavili u najvećem hrvatskom derbiju protiv Dinama na Maksimiru s 2:0, nogometaše Hajduka dočekali su brojni navijači u splitskoj zračnoj luci, ali i ispred poljudskog stadiona.

Tako je Marko Livaja završio na ramenima navijača, a i zapjevao je pjesmu "Mrzim Dinamo..." čiji stihovi nisu najbolje sjeli navijačima Dinama. Snimka se ubrzo proširila internetom, a na društvenim mrežama danas se pojavila i nova snimka na kojoj pjeva istu pjesmu, ali u noćnom klubu.

Nije posve poznato kada je snimka nastala, niti u kojem klubu, ali na njoj se mogu vidjeti Marko Livaja i Danijel Subašić kako pjevaju pjesmu "Mrzim Dinamo, srpsko ime to". U euforiji je krenula i druga pjesma sličnih stihova "I šakama i nogama...".

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Obje su pjesme dio navijačko repertoara koji se često može čuti na tribinama tijekom derbija, ali u ovom slučaju izbor pjesama nije bio najspretniji.

gol expired Čeka nas vrući HNL tjedan: Jako male razlike unutar velike četvorke, Rijeka može osigurati jesensku titulu divider

Vidjet ćemo hoće li Disciplinska komisija HNS-a možda na neki način i kazniti nogometaše Hajduka, iako se sporan događaj nije dogodio na utakmici.

Primjerice, prije dvije godine Stanko Jurić je kažnjen s pet tisuća kazne jer je nakon poljudskog derbija s Rijekom poveo pjesmu "I šakama i nogama...". 

Marko Livaja zabija za 1:0 na Maksimiru

Sahiti postavlja konačnih 2:0

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider