Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na meti cityja i barcelone

Dinamo doveo jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša i kapetana povratnika u HNL

Marko Bulat novi je igrač zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Bulat novi je igrač Dinama koji je ovog četvrtka potpisao višegodišnji ugovor s hrvatskim prvakom. Vijest je objavio Dinamo na svojim službenim stranicama. 

"Na trenutak se čini kao da se povijest ponavlja. Arijan Ademi imao je tek 19 godina kad je sa Šubićevca prešao u Dinamo, a u svojem je zadnjem nastupu protiv maksimirske momčadi predvodio Šibenčane do pobjede s 2:1. Njegov nasljednik Marko Bulat ima tek 19 godina, sa Šubićevca prelazi u Dinamo, a u svojem je zadnjem nastupu protiv maksimirske momčadi predvodio Šibenčane do pobjede s 2:1. Dodatna je sličnost što su i Ademi tada kao i Bulat sada došli kao – kapetani šibenske momčadi.

Daroviti vezist Šibenika, Marko Bulat, ovoga je četvrtka potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom, a do ljeta će ostati na posudbi u momčadi sa Šubićevca.

Bulat dolazi iz poznate nogometne obitelji, otac Josip također je karijeru počeo u Šibeniku, nastavio u Hajduku, potom sa Zagrebom osvojio naslov prvaka 2002. godine, kasnije igrao za turski Bursaspor, Rijeku, kineski Qingdao da bi karijeru završio na Šubićevcu. Dugotrajni je prvoligaški staž imao i Markov stric Ivan Bulat.

gol expired MMA ljepotica trenira u Hrvatskoj, preživjela je borbu s tigrom, prebila muškarca u kavezu i izborila priliku osvojiti milijun dolara divider

Marko je rođen 26. rujna 2001. godine u Šibeniku, prošao je sve uzraste na Šubićevcu, a trenutačno je kapetan momčadi koja je ovoga proljeća svojevrsni hit u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

"Jako sam sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je klub koji je prepoznat po iznimno kvalitetnom radu i razvoju mladih igrača pa vjerujem da će i moja karijera ovdje krenuti u smjeru još većeg napretka. Mislim da je svakom igraču velika želja ići putem kojim su prošli naši brojni reprezentativci. Potpis ugovora s Dinamom sigurno je velika čast i potvrda mog dosadašnjeg rada u Šibeniku koji mi je također pružio temelje za ovakav iskorak. Do kraja sezone ostajem u Šibeniku, borit ću se u svakoj utakmici kako bih pomogao svom klubu da ostvari što bolji rezultat. Znam da su veliki trag u Dinamu ostavili brojni igrači iz grada Šibenika, nadam se da ću i ja nastaviti njihovim stopama", rekao je mladi igrač po potpisu ugovora", stoji u priopćenju zagrebačkog kluba. 

gol expired Hajduk doveo igrača koji je bio član Milana: "Došao sam jer vjerujem da možemo napraviti dobre stvari" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider