Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ambicije ne nedostaje

Hajduk doveo igrača koji je bio član Milana: "Došao sam jer vjerujem da možemo napraviti dobre stvari"

Marco Fossati novi je igrač Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski veznjak Marco Fossati (28) novi je član Hajduka, objavio je splitski klub. Fossati dolazi iz talijanske Monze na posudbu do konca ove sezone, a u Hajduku je izabrao dres s brojem 4.

Novi veznjak "Bijelih" rođen je u Monzi, u mlađim kategorijama igrao je za Inter i Milan te je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije.

U seniorskoj karijeri nastupao je za Latinu, Ascoli, Bari, Perugiu, Cagliari, Veronu i Monzu.

"Igrajući u Italiji skupio sam dosta iskustva i svakako ću pokušati pomoći Hajduku i mladim igračima kojih ovdje ima mnogo. Već sam razgovarao s trenerom, čuo sam što on traži i očekuje od mene, sretan sam što ćemo surađivati. Sviđa mi se njegova nogometna filozofija i način na koji razmišlja o nogometu," kazao je Fossati otkrivši zašto je došao na Poljud.

gol expired MMA ljepotica trenira u Hrvatskoj, preživjela je borbu s tigrom, prebila muškarca u kavezu i izborila priliku osvojiti milijun dolara divider

"Došao sam u Hajduk jer mislim da zajedno možemo napraviti dobar posao. Čuo sam se i sa Stefanom Simićem koji mi je rekao sve najbolje o Klubu. Dolazim spreman, u Monzi sam redovito trenirao kao i čitava momčad, osjećam se dobro i jedva čekam istrčati na teren," istaknuo je nakon potpisa ugovora.

"Marco je igrač koji posjeduje kvalitete koje će nam sigurno koristiti u ovom trenutku, a jedan od glavnih ciljeva je da nam pomogne razvoju naših mladih veznih igrača. Svojim iskustvom, mirnoćom i liderskim osobinama će pojačati konkurenciju te donijeti dimenziju više našoj momčadi," dodao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Fossati je stigao u Hajduk, dan nakon špbjede na Rujevici protiv Rijeke sa 1:0 golom Mije Caktaša u četvrtoj minuti nadoknade.

Hajduk je trenutačno peti na ljestvici Prve HNL sa 26 bodova, čak 19 manje od Dinama i Osijeka. Gorica je treća sa 36 bodova, dok Rijeka na četvrtom mjestu ima 30 bodova.

gol expired Katastrofa za PSG uoči velikog okršaja u Ligi prvaka protiv Barcelone: Neymar sigurno neće igrati divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider