Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nitko ne želi imati posla s njim

Zločesti dečko talijanskog nogometa i zvijezda Eura 2012. godine skrasio se u četvrtoligašu

Mario Balotelli pronašao je klub u kojem će barem trenirati kada već nijedan poslodavac s njim ne želi imati posla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski napadač Mario Balotelli (30), koji je ispadanjem Brescie u Serie B postao slobodan igrač, trenutačno trenira u četvrtoligašu Franciacorti.

Iako je slobodan igrač, Balotelli još nije uspio pronaći novog poslodavca, pa je počeo trenirati u četvrtoligašu Franciacorti, koji ima sjedište blizu njegova rodnog grada Brescie, objavili su talijanski mediji. Balotelli je prijatelj s čelnicima tog kluba.

Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova. No ispadanjem Brescie u niži rang postao je slobodan igrač i još uvijek traži novi klub u kojem bi nastavio karijeru.

gol expired Veliki skandal u Italiji: Lazio svjesno koristio najboljeg igrača zaraženog koronavirusom? divider

Balotelli je jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača i kada je fokusiran na nogomet, u stanju je pružati vrhunske partije. No zbog nediscipline i sklonosti svakojakim ispadima nikad nije ostvario puni potencijal.

Tijekom karijere promijenio je dosta klubova. Igrao je za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, a proteklu sezonu proveo je u Brescii. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu Azzurra ostvario je 2018. godine.

gol expired Najtrofejniji nogometaš svih vremena oštro o Barceloni: "Nisu imali mu*a da priznaju pogrešku" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider