Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokušao spriječiti neymarov odlazak

Najtrofejniji nogometaš svih vremena oštro o Barceloni: "Nisu imali mu*a da priznaju pogrešku"

Dani Alves ponovno je progovorio o ružnom rastanku s Barcelonom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Barcelone Dani Alves još je jednom imao štošta zanimljivo i bez dlaka na jeziku reći o katalonskom gigantu koji posljednjih mjeseci prolazi kroz turbulentno razdoblje.

Brazilac je najtrofejniji nogometaš svih vremena s 41 osvojenim trofejem, od čega je čak 23 osvojio u dresu Barcelone u razdoblju od 2008. do 2016. godine. U ljeto 2016. došlo je do ružnog rastanka između kluba i igrača, o kojem Dani Alves govori i dan-danas.

"Pustili su me iz kluba, a da nisu razgovarali sa mnom. Kada su shvatili da nisu uspjeli dovesti zamjenu, brzo su se javili s ponudom za produljenje. Bilo je to ponižavajuće za mene i zato sam ih odbio. Da su se ponijeli normalno prema meni, vratio bih se pješke u Barcelonu", kazao je Dani Alves, koji je potom otkrio i da se kasnije sam ponudio Barceloni.

gol expired Velika zvijezda je idiot godine: Tvrdio da ima 13 dolara na računu, a onda objavio video zbog kojeg ga je sutkinja odmah strpala u zatvor divider

"Ponudio sam se Barceloni kasnije. Otišao sam u Juventus kako bih pokazao da još uvijek igram na visokoj razini. Želio sam se vratiti. Došao bih besplatno. No uprava nije imala mu*a priznati da su pogriješili godinu dana ranije. No jednog dana ću se vratiti u Barcelonu. To su klub i grad koje volim."

Dani Alves otkrio je i da je pokušao zaustaviti Neymara od napuštanja Barcelone.

"Svi koji su napustili Barcelonu su požalili. Volio bih da se vrati. Kada sam saznao da odlazi, rekao sam mu da mu nigdje neće biti dobro kao u Barceloni i da čini pogrešku. Nije mi ništa odgovorio na poruku."

Kada je Leo Messi u pitanju, smatra da bi mu Barcelona trebala odati počast.

gol expired Tyson pred povratnički meč opet ostavio sve u čudu: Ima 54 godine i nevjerojatnu brzinu divider

"On je velik koliko i sam klub. Normalno je da je poželio otići kada je vidio katastrofu oko sebe. Ono što je do sada napravio za klub toliko je veliko da bi trebali po njemu nazvati stadion."

I za kraj malo o aktualnoj smjeni uprave kluba.

"Nisam taj koji bi trebao bacati kamenje po klubu, ali čini mi se da se uprava prostituirala. Ne kažem da je za sve kriv Bartomeu. Možda su ga jednostavno pogrešno savjetovali."

Dani Alves danas igra u Sao Paulo te je s 37-godina i dalje na raspolaganju brazilskoj reprezentaciji, u čijem je dresu upisao 118 nastupa.

gol expired Hezonja se ponovno narugao hrvatskoj reprezentaciji i izborniku, pa dobio ekspresni odgovor iz Saveza divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider