Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netko tu ne govori istinu

Veliki skandal u Italiji: Lazio svjesno koristio najboljeg igrača zaraženog koronavirusom?

Talijanski napadač Ciro Immobile igrao je u susretu protiv Torina zaražen koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni klub Lazio mogao bi snositi velike posljedice zbog mogućeg kršenja protokola vezanog za suzbijanje pandemije koronavirusa. Kako prenosi Gazzetta dello Sport, najbolji napadač Lazia Ciro Immobile bio je pozitivan na testiranju na COVID-19 26. listopada i 2. studenog, ali je istovremeno igrao u susretu Serie A 1. studenog.

Immobile je testiran na spomenuta dva datuma u laboratoriju i test je bio pozitivan, no dva dana prije utakmice kod Torina Lazio je napravio svoja testiranja na kojima je bio negativan. Dan nakon negativnog nalaza Lazio je koristio svog kapetana i najboljeg igrača, koji je u petoj minuti sudačke nadoknade pokrenuo veliki preokret svoje momčadi.

gol expired Velika zvijezda je idiot godine: Tvrdio da ima 13 dolara na računu, a onda objavio video zbog kojeg ga je sutkinja odmah strpala u zatvor divider

Zabio je iz penala za 3:3, a njegov kolega u napadu Caicedo potom je zabio za pobjedu nekoliko minuta kasnije, duboko u sudačkoj nadoknadi.

Dan nakon utakmice Immobile je ponovno testiran u službenom laboratoriju i njegov je test opet bio pozitivan. Kada je stigao upit na adresu Lazija zašto je igrao, odgovor je bio:

"Njegov prvi test pokazivao je nisku stopu pozitivnosti, a dva naša testiranja bila su negativna."

Tužitelj talijanskog nogometnog saveza već je kontaktirao s predsjednikom Claudiom Lotitom i klupskim doktorom Ivom Pulcinijem.

gol expired Najtrofejniji nogometaš svih vremena oštro o Barceloni: "Nisu imali mu*a da priznaju pogrešku" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider