Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
udarili po kataloncima

Madriđani stali u Rakitićevu obranu i kritizirali Barcelonu: "Nije to zaslužio"

Madriđani su iskoristili Rakitićevu situaciju da bi "bocnuli" Katalonce.

Galerija Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ansu Fati posjeo Rakitića na travnjak (Screenshot) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +1 Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP)

Mogući povratak Neymara glavna je tema u katalonskim sportskim medijima. Pregovori Barcelone i PSG-a konstantno se prate, a još od samog početka sapunice o Neymaru, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić spominje se kao dio paketa za brazilsku superzvijezdu.

Takvu situaciju odlučili su iskoristiti Madriđani kako bi ''bocnuli'' Katalonce. Madridska Marca, list blizak Realu, tako donosi komentar Rakitićeve situacije s naslovom: ''Rakitić ovo ne zaslužuje.''

Rakitić je uvijek bio primjer pravog profesionalca i jedan od ključnih igrača Ernesta Valverdea, stoji u početku komentara Luisa Roja, koji podsjeća i da Barcelona Rakitiću nije ponudila obećano poboljšanje ugovora.

''Rakitić ne zaslužuje da ga tretiraju kao robu'', piše Rojo, koji spominje i nedavni video s treninga na kojem 16-godišnji Ansu Fati driblingom baca Rakitića na stražnjicu. Po njemu, taj video nije slučajno procurio baš sada te njime iz Barcelone žele dodatno diskreditirati Rakitića.

Zaključak komentara isti je kao i naslov – Rakitić nije zaslužio ovakav tretman. Vidjet ćemo hoće li na kraju napustiti Barcelonu ili će propasti svi pregovori.

Rakitić "zavaren" za Barcinu klupu: Ivan blizu odlaska u redove talijanskog velikana Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Jordi Alba i Arturo Vidal (Foto: AFP) +4 Antoine Griezmann i Ivan Rakitić (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider