Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori u Monaku

Nevjerojatna ponuda Barce za Neymara: Rakitić u paketu koji izaziva nevjericu

U završnici prijelaznog roka Barcelona i PSG intenzivno pregovaraju oko Neymarova transfera…

Galerija Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) Neymar i Josep Maria Bartomeu (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +3 Neymar (Foto: AFP)

Barcelona je bacila najjače karte na stol i PSG je opet odbio njezinu ponudu za Neymara.

Prema pisanju katalonskih medija, Barcelona je ponudila 130 milijuna eura plus Ousmanea Dembelea, Ivana Rakitića i Jean-Claira Todiboa. Zvuči nevjerojatno, ali PSG je odbio.

Nevjerojatna ponuda Barcelone

Parižani ostaju čvrsto na tragu prvotnih informacija da za Neymara traže 300 milijuna eura, od toga dvjestotinjak milijuna u kešu. Kada bi se uzela tržišna vrijednost igrača koje je Barca ponudila, to je možda i više od 300 milijuna eura, ali u kešu je to "samo" 130 milijuna.

Veliki posao Bavaraca: Lewandowski produžio s Bayernom i krenuo stopama modernih legendi Robert Lewandowski (Foto: AFP) Robert Lewandowski (Foto: AFP) Robert Lewandowski (Foto: AFP) +1 Lewandowski i Coman (Foto: AFP)

Poznati talijanski novinar Gianluca di Marzio, specijalist za transfere, objavio je na Sky Sport Italia informaciju da su se Barcelona i PSG dogovorili te da su ostale samo formalnosti za realizaciju transfera.
Barcelona se ekspresno javila i demantirala njegove navode.

„Lažna vijest, to nije istina“, poručili su izvori s Camp Noua, a prenosi Mundo Deportivo.

Katalonci tvrde da je PSG odbio njihovu posljednju ponudu, da ništa još nije dogovoreno, ali isto tako i da se pregovori nastavljaju.

Sastanak u Monaku

Gotovo svi španjolski mediji objavili su informaciju o sastanku predsjednika Barcelone Josepa Marije Bartomeua i predsjednika PSG-a Nassera Al Khelaifiju na marginama UEFA-ina samita u Monaku.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme Igrači Zvezde sa šljemovima Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Navijači Zvezde na tenku (Screenshot)

Viđeni su kako razgovaraju na drugom katu hotela Meridian, gdje sudjeluju na sjednici UEFA-ina Odbora za strategiju, danas poslijepodne nazočit će ždrijebu skupina Lige prvaka.

Ta je informacija pokrenula novu lavinu spekulacija o Neymarovu transferu. Ako se Barca i PSG još nisu dogovorili, čini se da su jako blizu dogovora.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider