Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a joj...

Barcelonina 16-godišnja senzacija driblingom "posjela" Rakitića na stražnjicu

Barcelonina 16-godišnja senzacija Ansu Fati driblingom na treningu posjeo Ivana Rakitića na travnjak.

Ansu Fati posjeo Rakitića na travnjak (Screenshot)

U ponedjeljak smo pisali o 16-godišnjoj senzaciji Barcelone Ansu Fatiju, koji je debitirao u utakmici protiv Betisa i oduševio apsolutne sve koji su gledali njegov premijerni nastup. Pravi zvrk u napadu Barce ušao je u drugom dijelu utakmice i radio nered u obrani Betisa. Umalo je zabio u jednoj akciji, ali i bez pogotka navijači su ostali oduševljeni njegovom izvedbom.

"Bio sam jako nervozan, ali imam samo riječi zahvale za sve, klub, trenera, navijače koji su me sjajno primili."

Messi i Ansu Fati (Foto: Instagram) Barca svijetu predstavila svoje blago: Briljirali su, a jedan je morao dobiti dozvolu roditelja divider

Barcelona je danas odradila regularan trening, na kojem je bio i Ansu Fati, te prilikom jednog driblinga posjeo hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića na zemlju.

Hrvatski reprezentativac je preležerno išao u blok mladom igraču, te se pri pokušaju promjene smjera okliznuo. U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo.

Manchester United htio je dovesti Fatija ovog ljeta, ali je dječak odlučio ostati. Radi se o još uvijek dječaku, 2002. godišta, koji je zbog propisa lige morao tražiti dozvolu roditelja za nastup zbog kasnog termina utakmice. Rođen je u afričkoj državi Gvineja Bisau, a u La Masiju je stigao sa deset godina.

Messi se hvata za glavu (Screenshot) Messijev 3-godišnji sin "razljutio" Suareza, a tatu natjerao da se hvata za glavu divider

Nastup mladića u nedjelju blagoslovio je i nogometni kralj Lionel Messi. Spustio se nakon utakmice u svlačionicu i kao pravi kapetan bio s momčadi.

"Lijepo je bilo vidjeti kako dječaci iz naše kuće ispunjavaju svoj san", napisao je Messi na Instagramu i objavio fotografiju s Fatijem.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) Barcelona gubila pa utrpala pet komada, Griezmann junak pobjede divider

Ivan Rakitić je s druge pak strane cijeli spomenuti susret pratio s klupe za pričuve, a razlog je vjerojatni razlaz s Barcelonom. Prema posljednjim informacijama njegova destinacija bit će Italija, vrlo vjerojatno Juventus. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider