Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izvukli ga iz olupine

Suigrač Nikole Vlašića čudesno preživio tešku prometnu nesreću - bez ogrebotine

Manuel Lanzini sjedio je na suvozačkom mjestu i bio je na putu na trening West Hama kad mu se dogodio prometni udes.

Lanzini i Vlašić (Foto: Afp)

Veznjak West Hama Manuel Lanzini vratio se s reprezentativnih obaveza i putovao je na trening, međutim putem je doživio tešku prometnu nesreću. Argentinac je sjedio na suvozačkom sjedalu, a automobil je vozio njegov šofer.

Poslije teške nesreće nije mu trebao bolnički tretman, a po dolasku u klub još jednom su ga pregledali klupski liječnici i donijeli identičan zaključak. Suigrač našeg Nikole Vlašića putovao je po autocesti A12 prema istočnom Londonu u kojem je West Hamov trening centar Rush Green kad se dogodio sudar.

gol expired Kad senatori moraju spašavati i protiv slabašnih Bugara, sve je jasno: Kramarić najveći dobitnik, Vlašić najviše brine Dalića divider

Izgubio kontrolu, izvrtio na bok i zaustavio u drvetu

Vozač je izgubio kontrolu nad oko 600 tisuća kuna vrijednom Mercedesu, izvrtio se na bok i zabio se u drvo uz prometnicu, potvrdila je policija, a glasnogovornik West Hama potvrdio je kako je doista bilo riječ o njihovom igraču.

Policija i vatrogasci izvukli su ga iz olupine poslije nesreće, ali iako su strahovali od najgoreg, argentinski veznjak prošao je bez ogrebotine.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider