Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferna borba

ManUtd i Tottenham krenuli po velikog talenta, žele ga i Napoli, Real i Valencia, ali Mourinho ima vezu

Lille je u pregovorima s Manchester Unitedom i Tottenhamom oko potencijalne prodaje veznjaka Boubakaryja Soumarea u siječnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

20-godišnji igrač Lillea Boubakary Soumare skrenuo je pažnju na sebe odličnim nastupima koji su njegovu momčad prošle sezone odveli do drugog mjesta u Francuskoj. I nije dugo trebalo čekati da se za njegove usluge počnu interesirati velikani.

Kako prenose neki engleski mediji, Soumare se našao u središtu transferne borbe između velikana Premierlige ManUtd-a i Tottenhama. Oba kluba bi ga voljeli dovesti već u siječnju, ali interes za njime raste širom Europe.

''Istina da postoji veliko zanimanje iz Španjolske i Italije'', rekao je predsjednik Lillea Gerard Lopez.

''Nanimanje Josea Mourinha? Znam da ga jako voli. No postoji pet ili šest klubova koji su za njega zainteresirani pa ćemo vidjeti'', dodao je.

Mourinhove veze mogle bi Tottenhamu otvoriti put u borbi za Soumarea, budući da je njegov asistent Joao Sacramento bio u Lilleu dok se prošlog mjeseca nije pridružio Portugalčevom tožeru u Londonu.

Napoli, Real Madrid i Valencia su među ostalim klubovima za koje se vjeruje da bi mogli biti zainteresirani. Ali, mladi francuski reprezentativac neće napustiti Lille za manje od 40-50 milijuna funti. Soumare je ove sezone skupio 22 nastupa u svim natjecanjima.

gol expired Što spremaju Mourinho i Tottenham: Predsjednik odriješio kesu, mogao bi pasti svjetski rekord divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider