Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koga će izabrati?

Rat Man Cityja i Reala za Haalanda: Građani nude plaću s kojom će potući Ronalda, Perez se raspituje za zdravlje

Manchester City obećava Erlingu Haalandu tjednu plaću od 600 tisuća eura kako bi ga preoteo Real Madridu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rat za Erlinga Haalanda u punom je jeku. Najveći takmaci su Real Madrid i Manchester City, a možda se u igru umiješa i Barcelona ako Joan Laporta uspije prikupiti sredstva ugovorom s financijskim fondom CVC-om i lukrativnom prodajom jedne od klupskih tvrtki.

Jučer je Marca objavila da je Real spreman iskrcati ukupno 350 milijuna eura u operaciju privođenja norveškog napadač.

Man City nudi Haalandu rekordnu plaću za Premierligu

Dan poslije uslijedio je odgovor Engleza. Daily Mail otkriva da Manchester City nudi Haalandu čak 600 tisuća eura tjedno kako bi ga odvukao od Madrida. Na godišnjoj razini to je oko 31 milijun eura.

S tom plaćom Haaland bi postao najplaćeniji nogometaš u Premierligi, zarađivao bi više i od Cristiana Ronalda (Manchester United) i Kevina De Bruynea (Manchester City).

Novu informaciju o Realovu lovu na Haalanda iznio je Josep Pedrerol u popularnoj španjolskoj televizijskoj emisiji El Chiringuito.
"Real Madrid krenuti će po Haalanda ako potvrdi da nije u opasnosti od ozljede", tvrdi Pedrerol.

Perez se raspituje za zdravlje norveškog napadača

"Zainteresirane strane nastavljaju pregovarati, a Florentino Perez je blizak predsjedniku Borussije Dortmund. Želi se uvjeriti da je Haaland fizički top. U Dortmundu su svjesni da Norvežanin odlazi", istaknuo je Pedrerol.

Očito je da Madriđani sumnjaju kako Haaland ima problema većih problema s ozljedama. U prošlom kolu Bundeslige vratio se na travnjaka nakon sedam tjedana izbivanja.

U rujnu prošle godine imao je problema s mišićima, u listopadu s kukom, u siječnju opet s mišićima, te u veljači s preponama. Ukupno je propustio ove sezone 17 utakmica. Kad se to zna, ne čudi što se Pereza raspituje za njegove zdravlje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider