Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
messi zbog psa stavlja veto?

City i Arsenal ulaze u "rat" zbog španjolske zvijezde, u igri su i talijanski velikani!

Arsenal i Manchester City mogli bi voditi veliku bitku za sjajnog španjolskog reprezentativca Isca.

Guardiola i Emery (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao što to obično bude u nogometu kada jedan kvalitetan igrač zarati s trenerom i ispadne iz svih njegovih kombinacija, polovica najboljih klubova Europe odmah se aktivira na nogometnom tržištu. Takva je situacija i sa španjolskim reprezentativcem Iscom (26), koji je u nemilosti novog trenera Real Madrida Santiaga Solarija.

Real će ga htjeti prodati već u siječnju

Njihov "rat" započeo je na jednom od prvih treninga Reala nakon što je Solari preuzeo klupu od Julena Lopeteguija, a kulminiralo je utakmicom u Ligi prvaka kod Rome, kada je argentinski stručnjak uoči susreta poslao Isca na tribinu.

Španjolci su se odmah raspisali da je Solari prekrižio Isca te da je Španjolac na izlaznim vratima Reala, a transfer bi se već mogao realizirati za mjesec dana, kada se otvara zimski prijelazni rok.

Kandidati su City, Arsenal, Chelsea, Juve, Napoli...

Kandidata za njegovo dovođenje ima mnogo, a možda su najizgledniji engleski klubovi, koji redovito u siječnju otvaraju novčanike i pojačavaju se za drugi dio sezone. Najizglednije odredište za Isca su vjerojatno prvak Manchester City i Arsenal, prije svega zbog španjolskih trenera na klupi (Guardiola i Emery), ali i nogometnog stila.

Spominje se i Chelsea, kojem fali jedan kreativac u sredini terena, s obzirom na to da Kovačić i Barkley nisu impresionirali Maurizija Sarrija kad se radi o tome.

U igri je navodno i Barcelona, koja trenutno ima velikih problema s Ousmaneom Dembeleom. Navodno je želja riješiti ga se i dovesti dostojnu zamjenu.

No pitanje je što će po tom pitanju reći Lionel Messi, s obzirom da Isco ima psa kojem je dao ime upravo po najboljem nogometašu svijeta – Messi...

Ancelotti ga obožava

I Talijani su zainteresirani! Juventus je, naravno, uvijek opcija, a s obzirom na to da je riječ o Iscu, u igri je i Napoli, na čijoj trenerskoj klupi sjedi njegov bivši trener – Carlo Ancelotti. Isco je bio jedan od najdražih igrača u Ancelottijevoj eri, pa ne bi čudilo da Napoli napravi sve i dovede Španjolca.

U svakom slučaju, čini se da Isco ide na aukciju i da će ga u konačnici ugrabiti onaj koji najviše ponudi Realu. Vrijedi spomenuti i da ga Kraljevski klub ne mora pustiti jer Isco u svom ugovoru ima odštetnu klauzulu u visini od 700 milijuna eura...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider