Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čuli se i pucnjevi

Makljaža Torcide s policijom, ima ozlijeđenih: Zatvorena autocesta između Zagreba i Karlovca!

Na odmorištu Desinec došlo je do žestoke tučnjave Torcide i policije.

Kaos na autocesti između Zagreba i Karlovca (Foto: Screenshot)

Derbi kojim su Dinamo i Hajduk zatvorili ovu sezonu Prve HNL imao je nažalost treće poluvrijeme na autocesti.

Na odmorištu Desinec došlo je do žestoke tučnjave Torcide s policijom i prema prvim neslužbenim informacijama ima i ozlijeđenih. Nekoliko vozila Hitne pomoći stiglo je na mjesto incidenta.

Torcidaši su se vraćali iz Maksimira, gdje nisu htjeli ući na južnu tribinu zbog uvjetovanja glede unošenja transparenata. Zaputili su se kućama i nakon što su se zaustavili na Desinecu došlo je do obračuna s policijom.

gol expired Oglasila se policija, priznali korištenje vatrenog oružja i ranjavanje navijača: ''Svi su izvan životne opasnosti'' divider

Situacija je vrlo brzo eskalirala i nastao je opći kaos. Navodno je policija koristila suzavac, ali to još nije potvrđeno. Neki svjedoci tvrde da su čuli pucnjeve, no nije jasno je li policija pucala u zrak ili koristila gumene metke.

Zbog incidenta zatvorena i autocesta

Sukob je navodno eskalirao s jednom skupinom huligana, no deblji su kraj prema riječima očevidaca nakon brutalne reakcije policije izvukli mnogi koji su bili u koloni daleko od mjesta na kojem je buknuo incident.

Stvari su se oko spomenute benzinske postaje otele kontroli do te mjere da je uskoro na nekoliko sati zatvorena cijela ta dionica autoceste između Zagreba i Karlovca.

gol expired Ispred Maksimira slavlje, ali i sukob BBB-a i policije divider

"Za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac, u smjeru Dubrovnika te između čvorova Jastrebarsko i Lučko u smjeru Zagreba", izvijestili su iz HAK-a oko 22 sata, a stanje se kasnije malo normaliziralo.

Na snimkama koje kruže društvenim mrežama vidi se kako policija tjera ljude u vozila pri čemu su koristili i pendreke, ali i druga sredstva prisile.

Jednu takvu situaciju pogledajte ovdje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider