Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Makedonski mediji

Kapetan Dinama u crno zavio svoje Makedonce: "Sam je pobijedio Škupi, uništio nam je snove"

Arijan Ademi sudjelovao je kod sva tri pogotka Dinama protiv Škupija u 2. pretkolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama slavili su na gostovanju kod Škupija s 1:0 u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka u Skoplju i s ukupnih 2:1 osigurali prolaz u sljedeće pretkolo gdje ih čeka bugarski Ludogorec.

Pogodak odluke zabio je kapetan zagrebačkog sastava Arijan Ademi, koji je ujedno i jedan od stožernih igrača sjevernomakedonske reprezentacije.

Upravo su se makedonski mediji raspisali o Ademiju za kojeg su imali samo riječi hvale. Tako portal gol.mk piše da je kapetan Modrih pogodak zabio u maniri pravog napadača i šokirao Škupi usred Skoplja.

gol expired Istini treba pogledati u oči: Dinamo ne igra dobro, Čačić još luta, Škupi bolji od pola hrvatske lige divider

Nadalje, portal Sport.mk piše da je Ademi uništio snove makedonske momčadi:

"Samo dvije minute nakon početka drugog dijela, Ademi, kao i obično dolazi iz drugog plana, vidio je šansu i pospremio gol u Škupijevu mrežu. Makedonski reprezentativac bio je ključni igrač zagrebačkog sastava u dvomeču sa Škupijem, jer je u prvom susretu zabio prvi gol i asistirao za drugi", piše makedonski portal.

Također, Sportmedia piše kako je Ademi bio ključna figura makedonskog sastava:

"Dinamo je Dinamo, pogotovo kada u svojim redovima ima jednog Arijana Ademija koji je gotovo sam svladao našeg prvaka".

Za kraj dodajmo da Dinamo prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka igra u Bugarskoj 2. kolovoza, a tjedan dana kasnije igra se uzvrat na Maksimiru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider