Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRocurilo na sudu

Sredinom 2000-ih mafija je ucjenjivala Gerrarda i Rooneyja snimkama seksa s eltinim prostitutkama

Novinar engleskog Mirrora na sudu je priznao kako je od policije ilegalno kupovao policijske izvještaje o Stevenu Gerrardu i Wayneu Rooneyu.

Rooney i Gerrard (Foto: Profimedia)

Novinari engleskog Sunday Mirrora ilegalno su kupovali policijske izvještaje o Stevenu Gerrardu i Wayneu Rooneyu u kojima su detaljno opisane prijetnje organiziranih kriminalnih skupina.

Cijelu slučaj završio je na sudu, a Graham Johnson, bivši novinar, priznao je na suđenju za hakiranje glasovnih poruka kako je često privatnim istražiteljima plaćao da ilegalno preko svojih veza u policiji nabavljaju dosjee premierligaških nogometaša.

Kevin De Bruyne Procurila lista deset najplaćenijih nogometaša u Premier ligi: Dominiraju igrači Uniteda i Cityja divider

U svom svjedočenju rekao je kako kupio diskriminirajuće policijske izvještaje o Gerrardu i Rooneyju iz sredine 2000-ih.

"Uglavnom su ih povezivali s organiziranim kriminalom. Mafija ih je navodno ucjenjivala snimkama seksa s raznim ženama, koje povezuju s kriminalnim miljeom. Postavljala im je zamke, mamila ih elitnim prostitutkama i tako dalje“, otkrio je na sudu.

Navijači Sunderlanda Netflix je neplanirano dokumentirao njihov blam, a danas Crne mačke mogu doći na korak do nečega što nitko nije uspio divider

Spomenutim novinama i još nekolicini britanskih tiskovina sudi se zbog prisluškivanja preko stotinu javnih ličnosti i hakiranja njihovih glasovnih sekretarica, između ostalog i članovima britanske kraljevske obitelji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider