Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sporni trenuci

VIDEO Situacija u Maksimiru zbunila mnoge: "Što su radili u VAR sobi, jesu li spavali"

Podcast Utakmicu po utakmicu doživio je svoje 36. izdanje na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Dinamo je u prošlom kolu spakirao četiri komada Šibeniku uz jednu spornu situaciju, ali iako ta situacija ne bi puno promijenila, ostavila je naše voditelje s velikim upitnikom nad glavom.

"U jednom trenutku su svi stali i čekali penal. Dobro ljudi jeste li vi pri sebi? Tko je bio u VAR sobi, Matić i Zebec, jesu li spavali? Igrači Dinama su stali i čekali penal“, zbunjen je Mateo Pukšar.

"Čak možemo pričati i o Šutalovoj ruci je li bilo kontakta s tijelom, ali ova Moharramijeva ruka mi je čisti penal. Čanadžija je želio zavrnuti i lopta je zakačila Moharramija i promijenila smjer. Čekao sam reakciju VAR sobe, ali ništa se nije dogodilo“, dodao je Ljubić.

Više o ovoj utakmici, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u svaki ponedjeljak od 21 sat.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider