Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lavina reakcija i podjela

Urnebesna poruka osramoćenom Man Unitedu postala hit na društvenim mrežama

Izraelski nogometni klub Maccabi Haifa proslavio se objavom na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razmaku od svega tri dana Tottenham je izborio nastup u skupini Europske lige i slavio u gostima u derbiju protiv Manchester Uniteda u domaćem prvenstvu. Ne samo da su igrači Josea Mourinha postigli pobjede, već su postigli kombinirano u te dvije utakmice čak 13 golova!

Maccabi Haifa dobila je sedam komada sredinom tjedna u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu, a u nedjelju je United na Old Traffordu poražen s čak 6:1. Spursi zaista djeluju raspoloženo i preporođeno ove sezone, pogotovo nakon uvodnog poraza od Evertona.

gol expired Finalist US Opena igrao s koronavirusom u Roland Garrosu? "Teško dišem i imam temperaturu" divider

Zahvaljujući golovima Unitedu Tottenham je sada uz Leicester i Everton najefikasnija momčad Premierlige s 12 golova, a koliko su opasni u napadu, komičnom je porukom Manchester Unitedu opisao Maccabi Haifa.

"Pozdrav, Manchester United. Čini se da smo naletjeli na Tottenham u pogrešnom tjednu", glasila je poruka Maccabija, u kojoj je označio oba spomenuta engleska kluba.

Izraelski klub na Twitteru ima manje od 10 tisuća pratitelja, no njegovu objavu lajkalo je gotovo 70 tisuća korisnika te društvene mreže, dok je njih 18,7 tisuća podijelilo objavu.

gol expired Klopp nakon povijesno katastrofalnog poraza Liverpoola: "Napravili smo pogrešno sve što smo mogli" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider