Tenis
SPORTOVI
Tenis
hladno otkrio vijest

Finalist US Opena igrao s koronavirusom u Roland Garrosu? "Teško dišem i imam temperaturu"

Postoji mogućnost da je finalist ovogodišnjeg US Opena Alexander Zverev zaražen koronavirusom igrao u osmini finala Roland Garrosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ispadanje Alexandera Zvereva u osminifinala Roland Garrosa iznenadilo je mnoge, no veći je broj njih zabrinula činjenica da je u tom meču Nijemac igrao "jako bolestan i s temperaturom".

Podsjetimo, Zverev je izgubio od Talijana Jannika Sinnera s 3-1 u setovima, te je djelovao vrlo loše u tom meču. Nakon poraza otkriveno je i zašto je tako igrao odnosno djelovao.

"Bio sam jako bolestan još od meča protiv Cecchinata, koji je bio igran u petak u večernjem terminu. Uistinu teško dišem i imam temperaturu. Tako da nisam bio u najboljoj formi za ovaj meč", rekao je Zverev i šokirao mnoge da to tako ležerno otkriva.

gol expired Vozač gađao kolegu na stazi usred utrke i fizički ga napao: Ljudi traže doživotnu zabranu, mogao ga je ubiti! divider

Naime, temperatura i poteškoće s disanjem dva su glavna simptoma koronavirusa koji je paralizirao cijeli svijet. Nakon te njegove izjave uslijedilo je pitanje kada se posljednji put testirao na koronavirus, a Zverev na njega NIJE želio odgovoriti.

"Prije svega zbog načina na koji ste pisali o meni u posljednjih nekoliko mjeseci."

Podsjetimo, Zverev je bio jedan od igrača koji je sudjelovao na Adria Touru Novaka Đokovića na kojem je nekoliko tenisača i trenera u konačnici bilo zaraženo, a i nakon toga, iako je morao biti u samoizolaciji, viđen je na jednoj zabavi u Monte Carlu.

gol expired Lovren ušao u rat s navijačima Liverpoola: "Pravi si primjer kako ne biti navijač velikog kluba" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider