Automoto
SPORTOVI
Automoto
Kakav manijak

Vozač gađao kolegu na stazi usred utrke i fizički ga napao: Ljudi traže doživotnu zabranu, mogao ga je ubiti!

Zapanjujuće scene iz automobilističkog sporta stižu s jedne talijanske staze.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na utrci Svjetskog prvenstva u kartingu održanoj ove nedjelje vidjeli smo nevjerojatno ponašanje jednog od vozača.

Luca Corberi vozač je kojem se potpuno pomračio um. On je u jednom trenutku morao odustati, držao je tada 16. poziciju i nekoliko krugova bezuspješno pokušavao preteći Paola Ippolita.

Da ga je pogodio u glavu...

To ga je očito previše frustriralo jer kako drukčije objasniti ono što je napravio nakon odustajanja. Stao je pokraj staze, u ruci držao odlomljeni komad svog karting-bolida i čekao da Ippolito dođe. Kad je on u velikoj brzini stigao, Corberi ga je gađao. Time je izazvao opću nevjericu svih prisutnih jer da ga je pogodio u glavu, posljedice su mogle biti fatalne.

Međutim, Corberi se nije zaustavio na tome. Ippolito je utrku nastavio i završio na 10. mjestu, a nakon što je parkirao svoj karting, Corberi se zaletio na njega u stilu kung-fu borca i počeo ga tući.

Ubrzo su doletjeli ostali vozači,, kao i pripadnici osiguranja pa se situacija smirila.

Bahatost na stazi čiji su vlasnici - roditelji

Na društvenim mrežama ogromna većina obožavatelja automobilističkog sporta složna je u jednome: Corberiju treba doživotno zabraniti utrkivanje.

Napomenimo još kako je staza South Garda Karting u vlasništvu Corberijeve obitelji. Vjerojatno se u toj činjenici i krije jedan od uzroka takva suludog ponašanja - razmaženi tatin i mamin sin koji ne može sportski podnijeti poraz pa si dopušta ono što ne bi smio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider