Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"imali smo dobre prilike, ali"

Klopp nakon povijesno katastrofalnog poraza Liverpoola: "Napravili smo pogrešno sve što smo mogli"

Jurgen Klopp imao je nekoliko zanimljivih izjava nakon katastrofalnog poraza 7:2 kod Aston Ville.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola doživjeli su jedan od najgorih poraza u klupskoj povijesti u nedjelju navečer kada su gostovali u Birminghamu kod Aston Ville. Bilo je 7:2 za domaći sastav, koji je mogao zabiti i još pokoji gol da su napadači bili prisebniji.

Naravno, moglo je biti i manje golova da se neke lopte nisu sretno odbijale, mijenjale smjer i završavale u mreži. U konačnici su Redsi prvi put nakon 1963. godine primili sedam golova, te su postali prva momčad nakon Arsenala i 1953. godine koja je kao prvak primila sedam golova u utakmici najvišeg ranga engleskog nogometa.

U šestominutnom izlaganju nakon utakmice trener Redsa Jürgen Klopp pokušao je objasniti povijesnu katastrofu Liverpoola, no u jednom je trenutku imao zanimljivu izjavu o igri svoje momčadi prema naprijed:

Kraj transfernog roka Završio je transfer rok: Dva Hrvata pronašla nove klubove, Bayern doveo trojicu, a Juve dao 50 milijuna za igrača divider

"Nismo mogli zabiti, a imali smo velike šanse u kaznenom prostoru. Igrali smo zapravo jako dobar nogomet, ali onda se dogodi obrana, promašaj i odjednom smo se nalazili u obrani gdje nismo igrali dobro. Obično ove stvari radimo bolje, ali danas smo napravili sve pogrešno što se može napraviti u jednoj nogometnoj utakmici. I zato je to tako izgledalo", kazao je Klopp.

Njemački nogometni strateg nije želio umanjiti uspjeh Aston Ville i činjenicu da je igrala sjajno.

"Vidjeli smo utakmicu u kojoj je Aston Villa iskoristila i prisilila nas na sve pogreške koje smo napravili. Svaka lopta koju smo izgubili u Villinoj posljednjoj trećini bila je kontranapad i prilika za gol. Rekao bih da smo se branili ispodprosječno. Njihove konkretne akcije vodile su do golova ili do velikih prilika. Sve što ne treba napraviti u nogometnoj utakmici mi smo to napravili. Ali svaka čast Aston Villi", rekao je strateg Redsa.

gol expired Lovren ušao u rat s navijačima Liverpoola: "Pravi si primjer kako ne biti navijač velikog kluba" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider