Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZNENADIO JE SVE

Lukaku šokirao navijače Bluesa: "Zaljubljen sam u Italiju, a nezadovoljan u Chelseaju"

U razgovoru se vratio i na svoj prethodni klub Inter te je o njemu rekao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku naglasio je u razgovoru za Sky Sport kako nije previše oduševljen situacijom kakva je trenutačno u njegovom Chelseaju.

„Nisam uvijek zadovoljan situacijom. Nisam uvijek zadovoljan formacijom i kako igramo, ali tu je naš trener Tuchel da određuje takve stvari. Potpuno sam fizički spreman i dobro se osjećam, a moram obavljati posao koji mi je namijenjen“, rekao je robusni napadač čije su brojke ipak bitno pale nakon što je milanski Inter zamijenio aktualnim pobjednikom Lige prvaka.

gol expired Dinamo dovodi novo pojačanje? Vrijedi šest milijuna eura, ali nikada nije igrao u Europi divider

U trinaest prvenstvenih utakmica Lukaku je postigao pet golova, dok je u Ligi prvaka dodao dva. Treba naglasiti kako je tijekom ove sezone Lukaku izbivao s travnjaka zbog ozljede skočnog zgloba, a bio je i pozitivan na koronavirus.

U razgovoru se vratio i na svoj prethodni klub Inter te je o njemu rekao.

gol expired Damir Krznar dobio novi posao nakon otkaza u Dinamu. Vratio se na Maksimir? divider

„Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju. Navijače Intera također volim i želim im se ispričati ako je nespretno izgledao moj odlazak iz Milana“, rekao je Lukaku koji je u šampionskoj sezoni Intera za klub postigao 24 pogotka uz čak deset asistencija.

VIDEO Ekskluzivni intervju Matea Kovačića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider