Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u probranom društvu

Luka puca od ponosa nakon jubileja: ''Ovo je najveći klub u povijesti, nisam niti svjestan podviga''

Luka Modrić nije skrivao oduševljenje nakon jubileja u dresu Kraljeva.

Luka Modrić (Foto: Platforma X)

Real Madrid slavio je protiv ljutih rivala iz Barcelone 1:2 na gostujućem terenu. I to kako je slavio, preokretom u zadnjih pola sata utakmice, odnosno s dva pogotka Judea Bellinghama.

Real se mučio s igrom, Barcelona je bila bolja, ali onda je u 63. minuti u igru ušao Luka Modrić i preokrenuo moment na stranu Madriđana. Luka je odmah preuzeo kapentansku traku u svom jubilarnom 500. nastupu za Real i doveo Kraljeve do potpunog preokreta protiv Katalonaca.

Luka Modrić VIDEO Modrić asistirao za trijumf Reala u posljednjim minutama El Clasica divider

''Ne znam što reći. Jako sam ponosan što predstavljam ovaj klub toliko dugo. Broj 500 je poseban. Dohvatiti ga protiv velikog rivala, u El Clasicu, i pritom pobijediti… Ne mogu tražiti više. Ponosan sam što sam ovo postigao u najvećem klubu u povijesti'', rekao je Luka nakon utakmice.

Real je kao mačka s devet života, uvijek su najbolji kad je najteže, a to su danas opet pokazali, rezultatski minus nije ih pokolebao, već su dodali gas u posljednjih pola sata.

Navijači s dresom Luke Modrića Luka Modrić ispisao povijest najvećeg nogometnog derbija na svijetu divider

''Opet smo pokazali karakter. Nikad se ne predajemo i idemo do kraja. Odradili smo jako dobar posao u drugom poluvremenu i zaslužili smo pobijediti. Dan nije mogao biti bolji. Ovaj broj je baš velik. Mislim da nisam ni svjestan što postižem s ovim klubom'', zaključio je naš kapetan.

Luka Modrić Luka Modrić (Foto: Sofascore)

Statistike omogućuje Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider