Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
razgovori o budućnosti

Modrić je tražio hitan sastanak s Perezom uoči uzvrata s Barcelonom i na njemu oduševio predsjednika

Luka Modrić sjeo je u četiri oka s Florentinom Perezom i rekao mu svoje želje.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Sportski sektor u Real Madridu već ove sezone naveliko je počeo planirati blisku i dalju budućnost, a prvo i najvažnije pitanje koje se postavlja u Kraljevskom klubu jest – što učiniti s veteranima Tonijem Kroosom i Lukom Modrićem?

Njihova sudbina službeno je još neizvjesna jer ni jedan ni drugi nemaju važeći ugovor dulje od ljeta koje nam slijedi, no neslužbeno su obojica odlučila – Real Madrid ili ništa. Obojica bi željela ostati barem još godinu dana, no njihove su situacije trenutačno dosta različite, iako su naizgled slične.

Andrea Pirlo i Luka Modrić Pitali Ferdinanda tko mu je bolji, Modrić ili Pirlo: Oduševio je odgovorom divider

Naime, u Kroosovu slučaju sve je manje-više dogovoreno, Nijemac će potpisati na još godinu dana, međutim zasad su ti pregovori na pauzi jer nekadašnji svjetski prvak želi biti siguran da može odraditi još godinu dana na ovoj razini. Ne bude li zadovoljan svojim psihofizičkim stanjem pri kraju sezone, umirovit će se.

Luka tražio sastanak s Perezom

Luka još ne razmišlja tako radikalno i u njegovu slučaju mirovina se uopće ne spominje, jedino o čemu trenutačno razmišlja hrvatski kapetan jest – produljenje ugovora u Madridu. Nije tajna kako mu je ostanak jedina opcija i zbog nje je glatko odbio lukrativnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali novi moment u cijeloj priči je sastanak Luke i predsjednika Florentina Pereza uoči uzvratne utakmice protiv Barcelone u polufinalu Kupa kralja.

Luka Modrić i Camavinga Sjajne vijesti iz Madrida: Real odlučio produljiti s Modrićem, ali pod jednim uvjetom divider

Ugledni The Athletic piše kako je hrvatski maestro sam inzistirao na sastanku s prvim čovjekom Kraljevskog kluba i kako se na njemu razgovaralo, jasno je, o Lukinu mogućem novom ugovoru. Insajderi iz španjolskog kluba kažu kako je Modrić osobno želio Perezu dati do znanja koliko bi mu ostanak u Madridu još godinu dana značio iako je to javno nekoliko puta istaknuo.

Perez, koji ima odličan odnos s hrvatskim veznjakom, Lukinu je inicijativu i njegove riječi doživio vrlo pozitivno. Štoviše, otočki mediji tvrde kako je bio oduševljen njegovom inicijativom. Također, dodao je kako je klub vrlo otvoren za njegov ostanak, a Modrićeve partije na travnjaku poslije tog trenutka samo su dodatno učvrstile njegove dionice.

Luka Modrić Modrićev "stari prijatelj" dobio uzvrat Chelseaja i Reala: "On je jedan od najgorih koje znam" divider

Sudeći po ovim posljednjim informacijama, ta će agenda uskoro biti riješena, a Modrić i Kroos trebali bi, ako sve ostane ovako, i dogodine biti igrači Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX