Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O tome se priča

Utakmicu po utakmicu (31): Sudac ga je izvadio i svi su ga vidjeli

Pred vama je novo, 31. izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Ovotjedni podcast Utakmicu po utakmicu započeo je opsežnom analizom Jadranskog derbija, u kojem je Rijeka nadigrala i zasluženo pobijedila Hajduk na Rujevici.

Kakvu je kobnu pogrešku napravio Ivan Leko, što je bilo s ulogom i očekivanjima od Nikole Kalinića te kako je Luka Vušković prolazio kroz svoj proces odrastanja uz neshvatljive poteze na terenu – pronaći ćete u novoj epizodi našeg podcasta.

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Ivan Ljubić i Mateo Pukšar osvrnuli su se na ambijent rasprodane Rujevice i popravljanje statistike koju Sergej Jakirović ima u utakmicama s Hajdukom, ističući kako Rijeci zbilja treba skinuti kapu što je nakon golemog jesenskog zaostatka već sad dohvatila treće mjesto.

Noćni trening u Velikoj Gorici

Ako je Jadranski derbi bio najzvučnija, onda je svakako najvažnija utakmica ovog kola bila ona na Šubićevcu, kojim je protutnjala Gorica. Igrači Željka Sopića protutnjali su kroz Šibenik i za nagradu dobili trening u noćnim satima na povratku u Veliku Goricu. Jedna dama prilično je iziritirala Ljubića svojim reakcijama kod Goričinih golova, što on nije propustio naglasiti.

Podravske štuke za povijest

Igor Bišćan prvi je put vodio Dinamo na Maksimiru u ulozi glavnog trenera i upisao je uvjerljivu pobjedu protiv Slaven Belupa u utakmici koja će ostati zapamćena kao povijesno prvo gostovanje Podravskih štuka, najmlađe navijačke skupine u Hrvatskoj.

Kako varljiv zna biti HNL, pokazalo je proteklih desetak dana, ne samo na primjeru borbe za naslov prvaka nego i onih klubova ispod Dinama i Hajduka, tema je koju je posebno istaknuo Pukšar.

Dinamo trenutačno ima 24 igrača na posudbama u raznim klubovima, ali Ljubić bi u Maksimir vratio tek nekolicinu njih. Koje - doznajte u videu na vrhu članka.

Puca li itko penale gore od Osijeka?

Postoji li klub koji ima goru realizaciju jedanaesteraca od Osijeka, zapitala se Valentina i načela bolnu temu za klub iz Gradskog vrta i njegove pristaše. Najsporniji trenutak cijelog kola bio je izvađeni žuti karton suca Darija Kulušića, koji je ipak odustao od davanja druge javne opomenu igraču Lokomotive i podigao puno prašine svojom odlukom.

U novoj epizodi čekaju vas i rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića i Haenelseri.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider