Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real nije sretan

Modrićev "stari prijatelj" dobio uzvrat Chelseaja i Reala: "On je jedan od najgorih koje znam"

Talijan Daniele Orsato sudit će uzvratnu utakmicu Real Madrida i Chelsea u Ligi prvaka. Kraljevski klub je u sedam utakmica s njim kao glavnim sucem triput dobio i čak četiri puta izgubio.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Jedan od najomraženijih Talijana u Lijepoj našoj i stari "prijatelj“ Luke Modrića, Daniele Orsato, dobio je zadaću suditi uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Chelsea i Real Madrida na Stamford Bridgeu u Londonu.

Kraljevski klub je njegova česta mušterija, naime sudio im je već sedam utakmica i ne pamte ga po dobrom, jer u njima imaju tri pobjede i čak četiri poraza, a sjeća ga se rado ni hrvatski kapetan Luka Modrić. Veznjak Reala u svojim komentarima na njegovo suđenje u porazu Hrvatske protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, nije nijednom ugrizao jezik:

Luka Modrić i Vinicius Junior Real se klanja Modriću: Suigrač želi biti kao on, direktor ga nazvao legendom svjetskog nogometa divider

"Nikad ne pričam o sucima, ali danas mi je teško šutjeti. On je jedan od najgorih koje znam, ne zbog današnje utakmice, sudio mi je puno puta dosada i nemam nijednu lijepu uspomenu na njega. Očajan je“, kukao je Modrić u miks zoni Luisaila po završetku utakmice.

Luka mu nije mogao oprostiti reakciju pri prvom golu Gauča:

"To je ključan trenutak susreta. Umjesto da sudi nama korner, on je svirao penal, kojeg nije bilo jer se njihov napadač sudario s našim golmanom. Ne mogu vjerovati da je to sudio kao penal, potpuno je promijenio utakmicu“, bjesnio je.

Carlo Ancelotti VIDEO Najveći majstor s loptom u Realu je - Carlo Ancelotti: Pogledajte majstorski potez Modrićeva šefa divider

Unatoč Lukinim vapajima, Orsato je danas jedan od najcjenjenijih UEFA-inih djelitelja pravde, iako je u silaznoj putanji i nastave li hrvatski kapetan i Vatreni igrati na najvišoj razini, nastavit će se susretati s njim. Ispada kako će Realu ponovo suditi u ključnoj utakmici, a vjerojatno i našem maestru, kojeg se očekuje u srcu vezne linije od prve minute susreta.

Vidjet ćemo je li mu Talijan zapamtio komentare s minulog katarskog SP-a već u utorak. Real na Stamford Bridge stiže s prednošću dva gola iz prve utakmice, a u mogućem polufinalu očekuje ga vjerojatno Manchester Cityj koji je s 3:0 u uvodnom susretu pregazio Bayern.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider