Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči utakmice sezone

Luka Modrić priznao: "Svjetsko prvenstvo ostavilo je traga na meni, poslije njega sam napravio veliku pogrešku"

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrat će protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski kapetan Luka Modrić priprema se s Real Madridom za uvodnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu.

Najboljeg igrača Vatrenih svih vremena očekuje težak ispit na prvoj prepreci u nokaut-fazi najelitnijeg europskog nogometnog klupskog natjecanja, ali veseli što se po završetku katarskog Mundijala, čini se, konačno vratio u optimalnu formu.

Luka Modrić i Karim Benzema VIDEO Šok u 2 sata poslije ponoći: Luka Modrić i ekipa dobili eksplozivno buđenje divider

Igra sve bolje u domaćem prvenstvu posljednjih nekoliko tjedana i trebao bi biti snažan oslonac Carlu Ancelottiju u toj utakmici, ali iako je sad, izgleda, napokon sve u redu, Modrić je ljutit na sebe što se ranije nije uspio opraviti od postmundijalskog umora.

"Popravljam se polako, međutim poslije Svjetskog prvenstva u Katru načinio sam veliku pogrešku. Odmah po povratku nastavio sam trenirati kao da je sve normalno, nisam pratio poseban program, ali kad te trener upita želiš li igrati, jasno da ga nećeš odbiti."

Carlo Ancelotti i Luka Modrić Ancelotti ne dvoji o Modrićevoj budućnosti: Poslao jasnu poruku gazdi Reala divider

"Priznajem, Svjetsko prvenstvo ostavilo je traga na meni, ali sad sam konačno na operativnoj razini i nadam se da ću na njoj ostati do kraja sezone", otkrio je Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider