Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PUNO POVJERENJE

Ancelotti ne dvoji o Modrićevoj budućnosti: Poslao jasnu poruku gazdi Reala

Trener Real Madrida nema nikakvih dvojbi o budućnosti Luke Modrića u Kraljevskom klubu.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić (Foto: Guliver Images)

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, rekao je u ponedjeljak da 37-godišnji hrvatski nogometaš Luka Modrić zaslužuje produženje ugovora koji mu istječe 30. lipnja.

Ancelotti je na konferenciji za medije u Liverpoolu, gdje Real Madrid u utorak igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, bio upitan zaslužuje li ove sezone Modrić produženje ugovora.

Modrić želi ostati

"Modrić ima karijeru kojom je to pokazao i kojom pokazuje da to zaslužuje. Nije dobro prošao tijekom siječnja, ali se vratio na svoju najbolju razinu te će nastaviti rasti. Siguran sam u to jer je fizički vrlo kvalitetan, a također ima želju igrati za Real Madrid", izjavio je Ancelotti.

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja, ranije je na konferenciji za medije rekao da želi zaslužiti novi ugovor, a ne da mu ga poklone ili ponude zbog prošlih zasluga i ostvarenja.

Klub i igrač još uvijek nisu razgovarali o produženju.

Kapetan hrvatske reprezentacije osvojio je 22 trofeja s Real Madridom, a ove sezone upisao je 31 nastup. Ancelotti je u siječnju bio rekao da se Modrić vratio pomalo iscrpljen sa Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je u prosincu osvojio s Hrvatskom brončanu medalju. Ovaj mjesec opet ga je pohvalio na konferencijama za medije.

Real Madrid ove sezone brani naslov pobjednika Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider