Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška situacija

Lekina izjava o juniorima podigla prašinu: "Nije kritizirao prijelazni rok, nego...''

Ivan Leko rekao je kako "nije došao ovdje raditi s juniorima". Mnogi su pomislili kako se požalio na prijelazni rok Hajduka, ali žalio se na probleme s ozljedama.

Hajdukov novi trener Ivan Leko naišao je na vrlo kompliciranu kadrovsku križaljku po samom dolasku na klupu, nije mu bilo lako ni protiv Gorice u proteklom kolu, a tek slijedi derbi s Dinamom. U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši voditelji pokušali su objasniti što se trenutačno događa na Poljudu te komentirali jednu izjavu trenera Ivana Leke.

"Lakše je sastaviti ozbiljnu momčad od ozlijeđenih trenutačno nego od zdravih u Splitu. Leko je rekao da mu trenutačno nedostaju osmorica od 11 startera koje je imao na pripremama. Svlačionica nalikuje na Firule", komentirao je muški trojac uglas pa prepustio Valentini ozbiljan posao:

"Inače, Leko se malo požalio na prijelazni rok, barem sam ja to tako iščitala, jer je rekao da nije došao ovdje kako bi trenirao juniore."

"Nije to do prijelaznog roka, nego je to komentar na ono što su radili na pripremama u Istri i što je sad ostalo, da ti igrači nemaju veze s ovima s kojima sad igra. Nema više osmorice ljudi s kojima je uigravao sve te stvari. Problem mu je mladost na ključnim pozicijama. Na golu je Sentić, koji je 2001. godište, imaš Pukštasa, Capana i Prpića, koji su 18-godišnjaci. Problem je kad ti osovinu momčadi čine klinci od 18 godina", podvukao je Ćurković.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz Supersport HNL-a pogledajte u 24. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider