Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ti si najbolji"

Luka Modrić ponovno oduševio: Malom gestom uljepšao rođendan velikoj obožavateljici

Luka Modrić sprema se za dvoboj Hrvatske i Walesa, koji možete pratiti na Novoj TV i gol.hr-u.

Luka Modrić (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Luka Modrić ponovno je sve oduševio. Dok se priprema za sraz Hrvatske i Walesa na Poljudu u sklopu kvalifikacija za Euro 2024., izdvojio je dio slobodnog vremena i sjetio se jedne navijačice.

EleModric, koja se na Twitteru predstavlja kao obožavateljica hrvatskog kapetana i Real Madrida, objavila je kratku poruku u kojoj je označila Modrića:

"Mislim da bi trebao zaželjeti sretan rođendan svojoj najvećoj navijačici (meni)", napisala je, a na njezino opće iznenađenje - stigao je Modrićev odgovor.

"Sretan rođendan, Ele! Hvala puno na podršci", napisao je i ispunio joj rođendansku želju.

Modrić ima ponudu iz Saudijske Arabije

Iako je kapetan potpuno fokusiran na reprezentativne obaveze, prvo Wales pa tri dana kasnije Turska, u španjolskim se medijima ponovno zakotrljala priča o ponudi iz Saudijske Arabije.

Kako još nije produžio ugovor s Realom, koji mu istječe na kraju aktualne sezone, Modrić može otići kao slobodan nogometaš. Javio mu se Al Nassr, koji nakon Cristiana Ronalda želi dovesti još jednu zvijezdu, a već je ranije pokazao da novac nije problem.

Luka Modrić Modrić poslije reprezentacije leti na sastanak s mogućim novim klubom, ključan u pregovorima bit će bivši hajdukovac divider

Spremni su mu ponuditi kraljevske uvjete, a navodno će Modrić nakon reprezentativnog ciklusa produžiti u Rijad, u kojem bi trebao razgovarati s predstavnicima saudijskog kluba.

Njegovi prioriteti su jasni - na prvom je mjestu Real Madrid, ali ne ponude li mu novi ugovor, spreman je preseliti se u Saudijsku Arabiju.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider