Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stanica prije Madrida

Modrić poslije reprezentacije leti na sastanak s mogućim novim klubom, ključan u pregovorima bit će bivši hajdukovac

Luka Modrić krajem ožujka ima dogovorene pregovore s Al-Nassrom, a ključan čovjek u njima trebao bi biti Goran Vučević.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priprema se otvoriti kvalifikacije za Euro 2024. s utakmicom Hrvatske i Walesa, a bijeg u nacionalnu momčad ispao je kao dobrodošao predah od pregovora za nastavak karijere.

Modrić još nije produljio s Real Madridom, s kojim mu ugovor istječe na ljeto 2023. godine. Uprava Kraljevskog kluba još nije odlučila što će s njim, oklijevaju mu ponuditi novi ugovor na još godinu dana, koji bi on najradije prihvatio, a to znači da mu već sad ponude pristižu sa svih strana.

Vučević ključ u pregovorima s Al-Nassrom

Jedan od klubova koji je ozbiljno zagrizao za Luku jest saudijski Al-Nassr, za koji igra njegov dobar prijatelj Cristiano Ronaldo i čiju transfernu politiku vodi bivši hajdukovac Goran Vučević. Strani mediji pišu kako je Luka odlučio sjesti na sastanak s njima i poslušati njihovu ponudu.

Grafit 'Moja lijepa zemlja Hrvatska' u Župi dubrovačkoj Grafit ''Moja lijepa zemlja Hrvatska'' u Župi dubrovačkoj oduševio je sve koji su ga vidjeli divider

Navodno bi se trebali naći krajem ožujka, odnosno umjesto povratka u Madrid odmah po završetku tekućeg reprezentativnog miniciklusa, trebao bi usputno stati u Rijadu i poslušati ponudu saudijskog kluba. Ključnu ulogu u pregovorima trebao bi odigrati upravo Goran Vučević.

Pregovore s Modrićem odobrio je čak Saudijski nogometni savez, koji je dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje jer žele od domaćeg prvenstva napraviti natjecanje koje ima globalnu publiku, a to planiraju dovođenjem velikih imena. Luka je baš takvo ime, a kraj sebe ga je poželio i Cristiano Ronaldo, koji je Vučeviću i svojim gazdama preporučio dovođenje i Sergija Ramosa uz Modrića.

Luka Modrić Nijemci objavili: Modrić na prekretnici, ima ponude iz Katra i Saudijske Arabije divider

Modrić će odlučiti na koncu sezone

Priča o Modrićevu mogućem odlasku u Saudijsku Arabiju isprva se činila nemogućom misijom, međutim kako vrijeme odmiče, a Real Madrid oklijeva ponuditi mu novi ugovor, čini se kako je sad situacija drastično drugačija.

Modrićev odlazak iz Reala sve je realnija opcija, a Saudijci to žele iskoristiti. Kao i u Ronaldovu slučaju, ponudit će mu vrlo dobre uvjete za prelazak. Modrić će ponudu poslušati, ali dođe li u međuvremenu Realova, neće ni razmišljati.

Njegova je želja karijeru zaključiti u Madridu, ali ako to ne bude opcija, pristat će na još jedan veliki ugovor u Saudijskoj Arabiji. No odlučit će tek na koncu sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider