Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Drugi trening za wales

VIDEO Hrvatska reprezentacija ponovo trenirala u Dugopolju: Modrić se priključio i dobio ovacije

Utakmicu Hrvatska - Wales možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u od 20:45 u subotu, 25. ožujka.

Nogometaši hrvatske reprezentacije odradili su drugi trening u Dugopolju u pripremi za utakmicu kvalifikacija protiv Walesa u subotu na Poljudu. Utakmica počinje u 20.45, a možete ju izravno gledati u programu Nove TV ili na gol.hr-u.

Mateo Kovačić, Luka Modrić i Ivan Perišić Zanimljivo istraživanje: Vatreni su prema ovome među četiri u Europi divider

Trening je započeo u 18 sati, a Dalić je pustio na trening štićenike Udruge djece oboljelih od malignih bolesti, koji su priuštili poseban doček kapetanu.

Hrvatska je jučer odradila uvodni trening ovog mini-ciklusa, također u Dugopolju jer žele sačuvati poljudski travnjak, a Dalić je za razliku od ponedjeljka imao nekoliko pojačanja. Prije svega Luku Modrića, koji je preskočio jučerašnji trening i ostao raditi u teretani po individualnom planu, a ovaj put je dobio gromoglasan pljesak okupjlenih na stadionu Hrvatskih vitezova.

Danas nije bilo Marcela Brozovića, koji je na poštedi i nije trenirao, a  trening je preskočio i ozlijeđeni Bruno Petković. Rezervni golman Ivica Ivušić sutra bi se trebao priključiti jer više nema povišenu temperaturu.

Zlatko Dalić VIDEO Vatreni došli u dječji dom u Splitu: Oduševili su sve okupljene divider

Na tribinama drugoligaškog stadiona okupili su se navijači koji su euforično dočekali Dalića i društvo, a vjerojatno će im identičan doček dio njih priuštiti i u subotu na tribinama Poljuda na prvoj utakmici Vatrenih po završetku Svjetskog prvenstva u Katru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider