Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spreman ranije

Čudesni Modrić dobio zeleno svjetlo za finale kupa: Evo kako ga Ancelotti planira koristiti

Luka Modrić odradio je trening s ostatkom momčadi Real Madrida i na raspolaganju je za finale Kupa kralja protiv Osasune u subotu.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Sav pesimizam koji je postojao u srijedu u vezi s čudesnim povratkom Luke Modrića u momčad Real Madrida za finale Kupa kralja protiv Osasune u četvrtak se pretvorio u dobre vijesti. Liječnica Marijana ipak je napravila čudo na tretmanima u Beogradu.

Vijest dana za Ancelottija, bez sumnje, jest povratak kapetana Vatrenih u momčad Kraljevskog kluba za ključnih nekoliko dana u tekućoj sezoni. Ne bude li nekih nepredviđenih promjena, Veteran Real Madrida u subotu će se pojaviti na travnjaku i pomoći svojima na putu do trofeja protiv Osasune u finalu Kupa u Sevilli.

Luka Modrić Srpska liječnica nije uspjela pomoći Luki Modriću? Vijesti s treninga nisu najsretnije divider

Normalno trenirao s ostatkom momčadi

U srijedu je trenirao odvojeno, izvijestila je tiražna Marca i njegov se povratak činio preuranjen unatoč oporavku kod liječnice Marijane na posebnim tretmanima u Beogradu, međutim danas se osjećao dobro i odradio je cijeli trening normalno s ostatkom momčadi. Okolnosti su to koje ga stavljaju u konkurenciju za udarnu momčad u subotu protiv Osasune u finalu.

Kakvu će ulogu imati, poznato je jedino njemu, liječničkom osoblju, Carlu Ancelottiju i njegovu stručnom stožeru, no po svemu sudeći neće startati od prve, iako će biti spreman, ali svakako bi trebao dobiti određenu ulogu s klupe. Njegovo stanje drastično se popravilo u posljednja 24 sata i Ancelotti će donijeti konačnu odluku poslije sutrašnjeg treninga.

Luka Modrić Srpska liječnica napravila čudo? Ancelotti: "Imamo dobre vijesti o Modriću" divider

Krenut će s klupe

Bit će teška s obzirom na to da se tek vratio nakon ozljede od koje se trebao opravljati dva tjedna i više. Službeno se prijavio na oporavak 26. travnja prošli mjesec, a bit će na raspolaganju već u subotu, samo 12 dana poslije ozljede mišića.

Ancelotti ga vjerojatno neće nepotrebno gurati u vatru, bude li se sve odvijalo po planu u finalu Kupa, jer je polufinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja samo tri dana kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider