Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pišu španjolci

Srpska liječnica nije uspjela pomoći Luki Modriću? Vijesti s treninga nisu najsretnije

Hrvatski kapetan Luka Modrić je pod upitnikom za utakmicu finala Kupa, ali i polufinala Lige prvaka.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski kapetan Luka Modrić je upitan za finale Kupa kralja. Ove subote nogometaši Real Madrida protiv Osasune igraju prvu ključnu utakmicu ove sezone, i to bez svoje desetke?

Zbog ozljede mišića prepone lijeve noge Modrić je preskočio dva ligaška susreta, protiv Almerije i Real Sociedada, s ciljem da bude spreman za ključne utakmice ove sezone.

Prvo je subotnje finale Kupa kralja protiv Osasune, a drugo – polufinalna utakmica Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra tri dana kasnije u Madridu. Zbog toga je, navodno, kapetan Vatrenih potegao sve do Beograda, gdje je posjetio poznatu liječnicu Marijanu Kovačević.

Toma Bašić (s brojem 88) Povremeni Vatreni zabio prvijenac u Serie A, Brozović upisao dvije asistencije divider

Ona je u cijelom svijetu poznata po svojim specifičnim i poprilično uspješnim metodama saniranja ozljeda mišića. Brojnim je sportskim veličinama pomogla da se vrate svojim obvezama prije prognoza koje su im davali neki drugi liječnici i zbog toga joj se Modrić obratio s povjerenjem.

U tom su smjeru išle i prognoze iz madridskog tabora, trener Carlo Ancelotti je slavodobitno objavio kako bi Modrić mogao biti spreman za finale protiv Osasune, ali posljednje informacije iz Madrida nisu tako optimistične.

Posljednje informacije iz Španjolske nisu dobre

Španjolski novinari ispratili su posljednji trening madridske momčadi, u kojem je Modrić "jedva pa sudjelovao", zbog čega tvrde da je hrvatski kapetan pod velikim upitnikom za subotnje finale, piše Marca.

Ako preskoči utakmicu finala Kupa, sve će biti usmjereni ka njegovu povratku za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Ovog puta vrijeme mu ne u prilog, nije ostalo puno vremena za oporavak, ali ne bi bilo prvi put da Modrić stisne zube i sjajno odigra utakmicu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider