Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utrka s vremenom

Modrić došao sanirati ozljedu u Beograd: Ručao u elitnom restoranu pa se javio poznatoj liječnici Marijani

Luka Modrić ozlijedio je mišić na preponi lijeve noge i trenutno ne može igrati za Real Madrid.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i desetka Reala Luka Modrić svim silama želi dobiti utrku s vremenom u kojoj se trenutno nalazi.

Modrić je prije nekoliko dana dobio ozljedu mišića na lijevoj preponi i neko vrijeme neće moći igrati za Real Madrid. Budući da je pitanje prvaka Španjolske praktički riješeno, odnosno da je sasvim jasno da će Barcelona prva proći kroz cilj, Kraljevskom klubu apsolutni fokus u završnici sezone su nadolazeće dvije utakmice polufinala Lige prvaka s Manachester Cityjem.

Prvi od tih dvoboja igra se u utorak 9. svibnja i Modrić se nada da bi mogao biti spreman za nastup.

U sklopu tih nastojanja, Luka je posjetio - Beograd. Kako javlja Sportklub, ove subote je viđen u srpskoj prijestolnici gdje je večerao u jednom poznatom restoranu, a glavni razlog njegova dolaska je liječnica Marijana Kovačević.

Ona je poznata u cijelom svijetu po svojim specifičnim i nadasve uspješnim metodama saniranja ozljeda mišića. Brojnim je sportskim veličinama pomogla da se vrate svojim obvezama prije prognoza koje su im davali neki drugi liječnici i zbog toga joj se Modrić obratio s povjerenjem.

Luka bi baš jako htio zaigrati protiv Cityja i pomoći Realu da prođe u finale Lige prvaka, a zatim i osvojio najprestižnije klupsko natjecanje svijeta. Ukoliko u tome uspije, bio bi to šesti put da se Modrić u dresu Kraljevskog kluba popeo na nogometni Mont Blanc.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider