Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
najavio city

Luka Modrić pred novinarima pričao o svom brzom oporavku: "Htio sam sve napraviti..."

Luka Modrić najavio je veliki dvoboj u Ligi prvaka.

Luka Modrić (Foto: Afp)

U srijedu od 21:00 čeka nas spektakl u Ligi prvaka. Manchester City dočekuje Real Madrid u sklopu polufinala.

Prva utakmica u Madridu završila je 1:1 i obje momčadi kreću od nule. Očekuje se velika utakmica, a sve je najavio i Luka Modrić pred novinarima u Engleskoj.

''Toliko smo već puta igrali ovakve utakmice. Kad vidim njega i svoje suigrače, osjetim mirnoću. Imamo puno povjerenje u naše kvalitete i naš nogomet. S tim možemo reći da idemo odigrati sjajnu utakmicu. Igrati u finalu bilo bi impresivno. Još uvijek se sjećam onog videa koji nam je dao Zidane kada je govorio o dinastiji.

Naravno, imamo na umu mogućnost da bi se čitava priča mogla još produbiti. Ali, kada samo igraš takve utakmice, već si motiviran. Ne treba ti dodatan motiv. Kada znaš da si tako blizu finala, želiš dati sve od sebe. Na pragu smo toga da učinimo nešto povijesno'', rekao je Modrić.

Chidozie Awaziem VIDEO Hajdukovo goruće pitanje: "Treba li ući u taj posao ili ne" divider

Modrić se nedavno mučio s ozljedom, no vratio se brže od očekivanog. Srpski mediji pisali su da je otišao potražiti pomoć u Beograd.

''Kada sam se ozlijedio, htio sam napraviti sve da budem spreman za ovakve utakmice. Sjećam se da sam 2015. prije ogleda s Atleticom također bio izvan stroja, a propustio sam i Juventus kasnije. Nisam htio propustiti to opet. Probao sam nešto drugačije i poslušao savjet nekoliko svojih prijatelja i ispalo je dobro. Vratio sam se i prije no što sam očekivao, sada sam spreman'', otkrio je kapetan Vatrenih pa komentirao City.

''U prvom poluvremenu su bili bolji, ali mi smo rasli u igri i zabili gol. Mogli smo zabiti još jedan, ali oni su izjednačili i ostalo je 1:1. Znali smo već tada da ovaj ogled neće biti odlučen nakon prve utakmice. I sada smo tu, osjećamo se dobro, mislim da su izgledi na 50:50. Odlučivat će nijanse, moramo biti kao jedno, maksimalno fokusirani.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider